Teklifi kim yapýyor arkadaþlar?Bana gelen bir þey yok hala.
Teklifi kim yapýyor arkadaþlar?Bana gelen bir þey yok hala.
Bugün 11 aralýk çaðlayan adresine giden arkadaþ yaþananlarý bizimle paylaþýrsa çok memnun oluruz. Bir çok arkadaþ istanbul dýþýnda.
https://ilan.gov.tr/detay-tebligat-v...ni-390168.html
T.C.ÝSTANBUL 1. ÝFLAS MÜDÜRLÜÐÜNDEN
ÝÝK'NUN 219. MADDESÝ GEREÐÝNCE ADÝ TASFÝYE VE ALACAK KAYDININ BAÞLANILMASI ÝLANI
Dosya No : 2017/14
Müflis : ASYA KATILIM BANKASI A.Þ.
Adresi : Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10, Ümraniye/ÝST.
Ýflas Tarihi: 06.11.2017
Sicil : Ýstanbul-353195
Ýstanbul Asliye 1. Ticaret Mahkemesince iflasýna karar verilen yukarýda isim ve adresi yazýlý müflis hakkýndaki tasfiyenin ADÝ usulde icrasý tensip kýlýnmýþ olduðundan :
Müflisten alacaklý olanlarla, menkul ve gayrimenkulleri üzerinde istihkak iddiasýnda bulunanlarýn ilandan itibaren BÝR AY içinde Ýstanbul 1. Ýflas Müdürlüðüne yazýlý olarak alacak ve istihkak iddialarýný kaydettirmeleri ve delillerinin (senet, defter hülasasý vs)asýl veya tasdikli suretlerini tevdi eylemeleri.
Bunlar hilafýna hareket cezai mesuliyeti müstelzim olmak üzere müflise borçlu olanlar varsa bunlarýn da ayný müddet içinde kendilerini ve müflise verecekleri mal veya para miktarýný bildirmeleri.
Müflisin mallarýný her ne surette olursa olsun ellerinde bulunduranlarýn, o mallar üzerindeki haklarý mahfuz kalmak þartýyla bunlarý ayný müddet içinde iflas dairesi emrine tevdii eylemeleri ve etmezlerse makbul mazeretleri bulunmadýkça cezai mesuliyete uðrayacaklarý ve rüçhan haklarýndan mahrum kalacaklarý.
TMSF Fon kurulunun 17.11.2017 tarih 2017/289 karar nolu kararý ile 5411 sayýlý kanunun 106. maddesininverdiði yetkiye dayanarak ÝÝK’nun 219. maddesi uyarýncatasfiyenin Adi Þekilde yapýlmasýna karar verilmiþ ve iflas idare memuru adaylarý dosyamýza bildirilmiþtir.
TMSF Fon Kurulu kararý ile 1. alacaklýlar toplantýsý yerine kaim olmak üzere karar verilmiþ olmakla 1. alacaklýlar toplantýsý yapýlmayacak olup 11.12.2017 tarihinden itibaren alacak kayýtlarý Ýstanbul Adalet Sarayý D kapýsý giriþi S. Kitap Evi bitiþiðindeki eski Denizbank’ýn bulunduðu yerde kabul edilecektir.
Müflis Asya Katýlým Bankasý A.Þ’den alacaklý olanlarýn yukarýda belirtilen alacak kayýt bürosuna þahsen veya Avukatlarý kanalý ile müracaat edebilecekleri gibi 51,70 TL. iflas baþvuru harcýný ödemek kaydý ile Nöbetçi Ýcra Müdürlükleri kanalý ile UYAP üzerinden Müdürlüðümüz dosyasýna gönderebileceklerdir.
Ýstanbul 1. Ýflas Müdürlüðünün T. Vakýflar Bankasý Adalet Sarayý Þubesinde bulunan TR75 0001 5001 5800 7299 4428 83 nolu hesabýna havale ile iflas baþvuru harcýnýn yatýrýlmasý mümkündür.
Ýlan ve teblið olunur.06.12.2017
Bu ilanýinceleyelim arkadaþlar ben de yeni buldum. Süreci biraz daha aydýnlatabilir belki.
1- Daha önce 6 aydan bahsediliyordu burada 1 ay diyor -ki 1 haftasý zaten geçti bile
2-daha önce tersini düþünen biri olarak buradan sanki hisse sahiplerinin de baþvurmasý gerektiði gibi bir izlenimim oldu
3- istanbul dýþýndakiler kendi þehirlerindeki icra müdürlüklerinden baþvurabiliyor anladýðým kadarýyla
benim ilk çýkarýmlarým bunlar, tartýþýlabilir..
Ýþi anlayýp süreç baþlatan arkadallar lütfen süreç hakkýnda bilgi verebilir mi, ne yapmamýz gerekiyor? Elimde bulunan hisseler artýk eksi bakiye olarak zarar hanesinde görünüyor.
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne bicim bir istir çözemedim tmsf olarak çýkar net bir açýklama yaparsýn herkes ne yapacaðýný bilir. Daha önceki açýklamada artýk kalýrsa ödeme yapýlacak denilmiþti. Demekki bir artýk var. Alacak hanesine ne yazacaðýz lot sayý sinimi?? Yok alacak yazilacaksa bn kozaa nýn baþvuru tarihindeki fiyatýný yazacaðým.
11.12.201 tarihinden itibaren dediði için süreç yeni baþlamýþ oluyor
bence hisse senedi sahiplerini kapsamýyor.biz bankadan alacaklý deðil hissedarýz
kamu idaresinin önceki açýklamalarýnda tasfiyeden bir para kalýrsa bu hissedarlara hisseleri oranýnda verilecek meyanýnda idi.
ancak kamu idaresi farklý bir karar alýrsa o zaman iþ deðisir
beklemekten baþka yapacak bir sey varsa yapalým
O zaman herkes istediði deðeri yazabilecek mi ? Atýyorum ben 2 lira dan aldým deyip de .. Çok saçma ama olmaz deðil gibi,gerçi hiç bir sey kalmadý ya da gelebilir ya bakalim. Niye bu kadar karmaþýk hale getiriliyor anlamak zor
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri