Þimdi þeker yatýrým la görüþtüm,olur mu öyle þey, hesabýnda herþey kayýtlý dedi, biz de yüzlerce basya ci var dedi, nereden çýktý bu haber dedi
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi þeker yatýrým la görüþtüm,olur mu öyle þey, hesabýnda herþey kayýtlý dedi, biz de yüzlerce basya ci var dedi, nereden çýktý bu haber dedi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Forumlarda ýcra kurumlarýna baþvuru yapmamýz gerektiði yazýyor dedim.boyle bir duyum,haber var mý dedim,,,o da bu cevabý verdi
Çok saðolun Sayýn batýk.O kadar çok yalan yanlýþ yazan var ki....
Þimdi de 0212 340 2000 i aradým, bankasya ile ilgili bilgimiz yok deyip 0216 633 5960 numarasý ný verdi
Þimdi arýyorum, öðlen arasý tatili herhalde,cevap vermiyor lar telefona
Þimdi konustum,sizin tasarrufunuzda olan bir konu demez mi,buyur burdan yak.
Bank Asyanýn internet sayfasýndaki duyuruda yazan callcenter@bankasya.com.tr ye mail attým dönüþ þu þekilde;
Mailinizde belirtmiþ olduðunuz konu hakkýnda Bankamýza ait*ve*216 633 59 61*no.lu*telefonlardan bilgi*alabilirsiniz.
Telefonu aradýðýmda çýkan kiþi hissedarlar için net bir durum olmadýðýný hukukçularýn da bu konuda farklý yorum yaptýklarýný resmi net bir açýklama olmamasýna karþýn dilekçe ile icra daireaine baþ vurulmasýný tavsiye etti. Bu durumda bile ner birþey yok son alacaklýlar hissedarlar dedi.
Yer Ýmleri