Ama þunu öðrenemedk. Bizler baþvuracak mý yoksa gerek yokmu. Bu açýklamayý benim gibi bekleyenler var. Lütfen gerçek bilgi sahibi olanlar buradan duyuru yapsýn. Teþekkürler
Ama þunu öðrenemedk. Bizler baþvuracak mý yoksa gerek yokmu. Bu açýklamayý benim gibi bekleyenler var. Lütfen gerçek bilgi sahibi olanlar buradan duyuru yapsýn. Teþekkürler
Karþý taraf kesin bir þekilde ifade belirtiyor ki,b n dünkü yaþadýklarýmý yazdým,
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bir zahmet dünkü yazýlarýmý okursaniz....
Kesin bir dille konuþmuyor,yerine ,kesin dille konuþur, çýkmýþ.... özür dilerim... akýllý telefon azizliði...
Merhaba yeni bir geliþme var, burdakilerin de haberi olsun dedim. Arkadaþým telefonla arayýnca öðrenmiþ, sonradan ben de arayýp teyit ettim. Hisse sahiplerinin baþvurularý Adliye Ýflas Müdürlüðüne deðil Ümraniyedeki Ýflas Ýdaresine yapýlacakmýþ, yani bankanýn eski genel müdürlüðü.
Yukarýdan böyle karar alýnmýþ sanýrým yeni olarak hisse sahiplerinin alacak kaydýna katýlmasýna gerek yok diye. Çünkü þimdiye kadar net birþey söylemiyorlardý napacaðýmýza dair.
Sizlere de bilgi vermek istedim, kesin net bilgim olsun diyen her zaman aradýðýmýz numaradan bilgi alabilir. 0216 633 59 60
Bana da ayný telefon numarasý,senin tasarrufunda dedi... müracaat için sen bilirsin dedi... birbirinden habersizler..m
Yer Ýmleri