Hisse senedi sahipleri için hala net bir duyuru yok.
Þu an bankanýn internet sitesinde þu ifade yeralýyor;
11. BANK ASYA (ASYAB) hisse senetleri için nereye baþvurabilirim?
Hisse senedi sahiplerinin durumu ile ilgili ayrýca duyuru yapýlacaktýr. Hisse senetleri ile ilgili bilgi almak ve diðer talepler için Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul adresinde bulunan Ýflas Ýdaresi'ne dilekçe ile baþvuru yapýlabilir.
Hem "ayrýca duyuru yapýlacaktýr" deniyor hem de " baþvuru yapýlabilir" deniyor....
Duyuruyu mu bekleyeceðiz, baþvuru mu yapacaðýz. Bunu yazan nasýl bir zekaya sahiptir !!!
Yahu arkadaþ bunun ne olacaðýna, nasýl olacaðýna haftalardýr nasýl oluyor da karar verilemiyor....!!!
Çok mu zor bunun kararýný almak.
Yeterince süründük zaten !!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yazýlarým yatýrýmcý tavsiyesi olamaz!
Yazýlarýmý beðeniyorsanýz itibar puaný vermeyi unutmayýn.
11.maddede hissesi olanlar diye yazýyor. hissesi olanlar olarak bizi ilðilendiriyor.diye düþünebiliriz öyle olmasý gerekirdi çok arkadaþlarda öyle yorumluyor dilekçe bir þablondan ibaret aynýsýný el yazýsý ile yazdýrýp imzaladýktan sonra teslim ediyorsun sadece hisselerimin kayýt altýna alýnmasý diye bir ibare var bu 11.madde nasýl oluyorda bizi ilðilendirir ben anlýyamýyorum. yenisinde ise Hisse senedi sahiplerinin durumu ile ilgili ayrýca duyuru yapýlacaktýr ibaresi var birisi o 11 maddeye kafasýna göre bir yama ekliyor dalða geçiyor yinede denize düþen belki kurtulurum diye yýlana bile sarýldýðýna göre bizim içinde yapýlaçak baþka yol yok aynýsýný biz de yapacagýz bekliyelim bakalým ne yumurtluyaçaklar
Bugün aradým çýkan herif uyur bir sesle net deðil ama baþ vursanýz iyi olur dedi. Tam bir saçmalýk. Hissedarlarý þimdilik göz ardý ediyorlar ama ödeme yapýlacaksa hakkýmýzý vermek zorundalar sonuçta aracý kurumda da asya sisteminde de kayýtlarda hissemiz olduðu var.
arkadaþlar asyb hisseleri hangi aracý kurumda ne var atabilirmisiniz uyapta bir aracý kurum alacaklý olarak eklendi elinde hissemi var paramý yatýrmýþ belli olur
geriye dönük sayfalarda takas arýyorum en son hangi sayfada
Son düzenleme : alicingifeli; 27-12-2017 saat: 21:19.
aranan kan bulundu ilk 5 aracý kurumdan biriside alacaklýlar listesinde listeye kayýt olmuþ para olamaz o kadar hisse alan niye para yatýrsýn diye kendimi teselli ediyorum .............
328+231=559
Yer Ýmleri