selim tez hatýrladým seni esem den orada çok yazmýþtým zamanýnda alýp satmýþlýðým var esem de bunda da var asyab da da zamanýnda ama tabi þimdi yok borsayý býraktým ben az bir lot vardý oda battý baþka bir hisse de gen yatýrým gen power holding hisselerinde batýrdýk 5000 lot çuk þimdi seyirci olduk borsayý tavsiye etmem kimseye kumarhane gibi
aynen selim dediðin gibi aklý olan borsaya bulaþmaz
sen nasýlsýn selim tez hala esemde devam mý ediyorsun
Haklýsýn kardeþim.ben 21 yýllýk borsaciyim,þu anki parayla 1,5 milyona yakýn kaybettim...6-7 yýldýr , bazý gözaltý hisselerine girdim,kýsa sürede büyük kâr beklentisiyle,,,ama þunu anladým, boþuna göz altýnda degillermiþ meðer.elimi verdim, gövde gitti... çok geç anladým... þans da olacak....ve en önemlisi hisseyi ucuzken almak...ben kaçana atlarim hep,o da bana atlar,,, deðiþmez kural...
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Hatýrladýðým imar bankasý 2003 te tmsf nýn eline geçti sigorta kapsamýnda olmayan mevduatlar kasada para olmamasýna raðmen ödendi. Karþýlýðý olmayan devlet tahvilleri 2006 da bakanlar kurulu karari ile ödendi.
Bank asyanýn kasasýnda para olmadýðýný düþünmüyorum ve buradaki süreç çok farklý bana göre. bizlerde terörün ihale sürecini sabote etmesinden dolayý magduruz.
Bir cbs ile ya da batik baska bir sirketle kiyaslamak yanlis olur.
Adam kanunen alacaklý ortada parada yok malda yok sadece isim hakki var þirket sahibi 2 milyonlu borcu 1-1odeyebilirim ancak diyor bu dava tabikide bitmez yýllarca sürer.
Yer Ýmleri