Haklý galiba...Neden Adliye, Ne alacaðýn var? Kimi icraya veriyorsun?
ASYABANK'ý icraya veriyorsan, Sen ASYABANK hissedarý, yani ortaðý deðil misin?
Kendi, kendini mi icraya vereceksin?
( Bu cevabý bana aynen böyle, Ümraniye Genel Müdürlük ASYABANK'a hisse bilgilerimi vermeye gittiðim de oradaki belgeleri teslim ettiðim iflas katibi 25.12.2017 günü verdi. )
RÝSK ALMAZSAN, SADECE KARNIN DOYAR.PAYLAÞIMLARIM, ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Hangi sitede isimlerimiz yazýyor, paylaþýr mýsýnýz?
arkadaþlar alaçaklý isim listesi uyap Mahkeme Dava Dosyasý Sorgulama bakýlýyor sadece
Ýstanbul 1. Ýflas Dairesi 2017/14 Alacaklý olarak baþvuranlar görebiliyor.
Bu dosyaya hisse alacaklilarida baþvurduðu için alacaklý listesi baya bir fazladýr. Hisse basvurularini ayirarak Subat sonuna kadar neticelendirirler alacaklý listesini diye düþünüyorum.
bende alacaklý listesi olarak düþünüyorum ...fakat bir banka niye para yatýrsýn bir aracý kurum niye para yatýrsýn köklü bankalarýmýz ilk 10 giren kurumlarýmýz var niye para yatýrsýnlar diyerek hissesi olanlarda mý buraya baþvuruyor diyerek evet sözünü alýnca baþvurdum o bahsettiðim banka ve kurumlarda hisse sahibi olarak düþünüyorum zaman gösterecek paylaþýlýmlar art niyet olmadan saf temiz olarak yazýlsa idi þimdiye kadar ondan bundan az da olsa bilðilerle biraz tercübe kazanýrdýk nerede çok kiþinin yorumu makara...
Bende ayný düþünüyorum. banka bir süreçten geçerek bu noktalara geldi. baðlantýsý olmayan ve hükümet ile ters düþmek istemeyen büyük sermayeler zaten hesaplarini 17 25 aralýk döneminde kapattý. Orn. Çalýk gurubu elindeki medya kuruluþlarýný süreçten önce elden çýkardý. Dolayýsý ile çok büyük miktarlarda alacakli olduðunu düþünmüyorum. Bu durumda sürecin hýzlý ilerleyeceðini dusunuyorum.
Yer Ýmleri