bireysel baþvurularda patlama olmuþ acaba 11.mad. göre umraniye. ye baþvuranlar damý bu listeye eklendi..
dikkatimi çeken liste ile ilðili kimse ufak tefek bir bilði paylaþmýyor ben hariç tuhaf bir durum
bireysel baþvurularda patlama olmuþ acaba 11.mad. göre umraniye. ye baþvuranlar damý bu listeye eklendi..
dikkatimi çeken liste ile ilðili kimse ufak tefek bir bilði paylaþmýyor ben hariç tuhaf bir durum
SPK, çeþitli yöntemlerle Bank Asya'nýn için boþaltan, aralarýnda eski yöneticilerin de bulunduðu 11 kiþi hakkýnda suç duyurusunda bulunulduðunu açýkladý
merhaba cinali sen bavuru yaptýnsa isminin ilk 2 harfini soyadýnýn son 2 harfini yaz bakým yapabilecegim bu kadar listeyi göremiyorsan paylaþamam
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
arkadaþlar alaçaklý isim listesi: uyap Mahkeme Dava Dosyasý Sorgulama da ve e devlette bakýlýyor. listeyi paylaþmak suç teþkil ederse ve ya adýmý ve ya þirketimi .....yapmýþ diye davacý olurlarsa bana nasýl yardýmýn olaçaksýn. listeye ulaþamýyorsan þifreli ad soyad yaz listeye bakým benden bu kadar
listeye bakmak ,listeye ulaþamayan diðer arkadaþlar içinde geçerli
Boþverin çekin halaylarý 2030 yýlýnda belli olur iflas masasýnda durum![]()
Yer Ýmleri