Tam elimdeki sonhisseleri satmaya karar vermiþtim devletimiz kayyum atayacak haberi gelince,artýk emin ellerdeyiz diyip satmaktan vaz geçmiþtim...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tam elimdeki sonhisseleri satmaya karar vermiþtim devletimiz kayyum atayacak haberi gelince,artýk emin ellerdeyiz diyip satmaktan vaz geçmiþtim...
Yani cogumuz ayni seye guvendik. Koza ipek kozalda ky magdur edilmedi. Oyle olmasi gerekiyordu aslinda. Hazir banka kamulasip degerlendirilebilecekken iflas karari tuhaf oldu. Ytd.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok konuþulacak þeyler var ama fetocu damgasý yemekten korkuyoruz .
[QUOTE=Mahir;2840747]çok konuþulacak þeyler var ama fetocu damgasý yemekten korkuyoruz
banka hisselerini kottan çýkaran bankacýlýk faliyet izninin iptalini ve .....vb iptal haberleri peþ peþe yayýnlýyarak karar alanlar zaten fetocuydu bunlarý bir yerlere yaranmak için onlardan degiliz diyerek bu kararlarý aldý iþi açeleye getirdiler o zaman bu kurumlardaki yetkililerde çogu fetocu çýkmadýmý demek ki karar verenlerin kimler oldugu ortaya çýktý. gider ayak herkesi bir çýkmaza sokarak zarara ugratdý þimdik ise iþin içinden çýkamýyorlar ne yapaçaklarýný bilemiyorlar kozalar gibi olsa kimseye zararý olmaz devletin elinde de her an özelleþtirmeye hazýr bir banka olurdu....................
Geri adam atsalar..Biliyorum köprünün altýndan çok soðuk aktý,milyonda 1
Bile ihtimal yok..ama olmaz da deðil..ama onu yapacak beyin nerde
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
havalar da soðudu soguk havalara da içimizi ýsýtmak için sýcak bir kap çorba iyi gelir. bir de yalan dan vatan millet sakar ya demiyorlarsa bu yetkilerden sýcak içimizi ýsýtaçak gerçek hayýrlý bir haber bekliyoruz
haber bu yarýsý tmsf de olan ve yarýsý da milletin elinde olan bankayý bu kardan niye mahrum býraktýlar ............cýmbýzla çekip ayýrdýlar sebep ne idi ...........................kaybeden kim..........................
20 Kasým 2018 - 11:34
Borsa Ýstanbul'da iþlem gören 10 mevduat bankasýnýn net kârý, bu yýlýn 9 ayýnda geçen yýlýn ayný dönemine kýyasla yüzde 8,9 yükseliþle 27,3 milyar liraya ulaþtý
Bir sürü emlak,menkul,gayrý menkül,herþey bir þekilde milletin idi yine en küçük parçasýna kadar milletin Leh’ine deðerlendirildi.atýlan yok satýlan,kiraya verilen çok.bir sadece banka.neden deðerlendirilmedi.kapatýlmayýp satýlmýþ olsaydý,devlet ne kadar zarar ederdi.devlet garantý kapsamý diþýnda kalan borçlarý çokmuydu.astarý yüzünden pahalýmý olurdu.sýkýntý ismimiydi.ismi deðiþtirilmezmiydi.sorular,hertarafta sessizce fýsýldanan sorular.ama hiç cevap bulunamayan sorular.
Son düzenleme : Mahir; 20-11-2018 saat: 23:10.
Yer Ýmleri