ASYAB - Asya Katýlým Bankasý A.Þ.
Siyasi konularý yazýp baþlýðý germeyin, hisse.net'te siyasi yazýlara izin vermiyoruz.
ASYAB - Asya Katýlým Bankasý A.Þ.
Siyasi konularý yazýp baþlýðý germeyin, hisse.net'te siyasi yazýlara izin vermiyoruz.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Arkadaþlar yönetim saðolsun baþlýðý açtý. Lütfen rica ediyorum. Burada siyasi paylaþýmlar yapmayalým. En ufak bir bilgiye bile ihtiyacýmýz var. Biz ky kimseye kuyruk olduðumuz için yada biat ettiðimiz için hisse almadýk. Biz yatýrým amaçlý ve bu bankanýn satýlacaðýný düþünerek hisse aldýk ve maðdur olduk. Bu maðduriyetimizin anlaþýlmasý ve hakkýmýzýn iade edilmesi doðrultusunda paylaþýmlar yaparsak belki birgün sesimizi duyurabiliriz. Admin saoðolsun ricamý kabul ederek baþlýðý açtý lütfen paylaþýmlara dikkat edelim. Ayrýca bizi ilgilendiren arþivleri buraya taþýmaya çalýþalým. Umarým yeni form hayýrlý ve tertemiz bir baþlangýç olur.
Son düzenleme : serdar41; 21-02-2017 saat: 21:54.
hayýrlý olsun hisse sahiplerinede geçmiþ olsun
bir halt olacaðý yok.
Yeri deðiþmiþasya kýzýn. Yönetime sorarak bulabildim emektar baþlýðýmýzý. Daha önce olduðu gibi yeni bir geliþme, haber, yorum vb paylaþýmlarý sizlerle paylaþmaya devam ediyor olacaðým. Yeni baþlýk hayýrlara vesile olsun.
Yazýlarým yatýrýmcý tavsiyesi olamaz!
Yazýlarýmý beðeniyorsanýz itibar puaný vermeyi unutmayýn.
Hisse deðerlerinin sýfýrlanmasý ile ilgili bilgisi olan var mi arkadaþlar.Bir de maliyetler biraz düþmüþ mü ben mi yanlýþ hatýrlýyorum maliyetimi acaba
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Devlet büyüklerimiz.sizden hakkýmýzý istiyoruz.Daha bekletmeyin....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri