Beklemekten yoruldum 10.000 lot hisse senedimi uygun fiyattan verecem ilgilenen arkadaþlar bana cep numaramdan ulaþabilir. 0506 864 30 02
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemekten yoruldum 10.000 lot hisse senedimi uygun fiyattan verecem ilgilenen arkadaþlar bana cep numaramdan ulaþabilir. 0506 864 30 02
Nasýl oluyor ? Tahtasý kapanmýþ bir hissenin alým satýmý ve takaslarý hisselerin saklanmasý geriye doðru okudum ama gerçekten izah etmek isteyen olur ise sevinirim teþekkürler
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan paramýzla rezil olduk vay ben böyle adaletin içine sýçayým tmsf el koydu devletin eline geçti birde banka bu satýlýr para kazanýrýz diye aldýk rezil olduk yazýk vallahi yazýk madem tahtasýný kapatacan çaðrý yap geride maðdur býrakma adamýn teki arýyor 0.40 tan alayým tamam vereyim dedim ondanda ses yok bu ne ya parayý biz sokaktanmi topladýk anlamadým gitti
Bu memlekette borsaya felan yatýrým yapýlmaz nacizane fikrim çünkü küçük yatýrýmcýyý koruyan hiçbir kanun yok firmalar istediði gibi tahtayý kapattýra biliyor büyük risk
Sanki bu durumu biz yarattýk......üç beþ kuruþ para kazanacaðýz diyegirdik bu kaðýda sürüm sürüm sürünüyoruz....dilekçe verdik bekli yoruz......
Ondan sonra da döviz alana hain diyorlar...almayaný öpeyim be !!!
![]()
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
bankalar yine mükemmel kar açýklýyor degeri asya bankýn yarýsý kadar olmuyan bankalar bile asyab satýþ fiyatýnýn 3.5 katý kadar kar açýklýyor bu ne gariplik bir durum ..................... düþmediler ki düþenin derdinden anlasýnlar...............
Böylede adaletin taaa .... ....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Kesinlikle katýlýyorum, küçük yatýrýmcý devlet eliyle harcandý tek suçumuz TMSF ye yani devlete güvenmek oldu. Yýllar geçti bir çözüm yok, mevduat hesaplarýnda olduðu gibi en azýndan 100 bin tl ye kadar hissesi olan küçük yatýrýmcýnýn parasý verilmeli.
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri