EKONOMÝ REFORMLARI EYLEM PLANI' nýn 3.5.g Eylem nolu maddesi arkadaþlar sizler nasýl yorumlarsýnýz bilmiyorum ama kot dan çýkarýlmýþ hisselerin takas bankta ki hesaplarýn kapanmasý anlamýna geliyor ama nasýl ve hangi fiyattan???
EKONOMÝ REFORMLARI EYLEM PLANI' nýn 3.5.g Eylem nolu maddesi arkadaþlar sizler nasýl yorumlarsýnýz bilmiyorum ama kot dan çýkarýlmýþ hisselerin takas bankta ki hesaplarýn kapanmasý anlamýna geliyor ama nasýl ve hangi fiyattan???
Ben bu kuruluþu aradým öyle bir uygulama yok,bahse konu reform paketindeki madde iflas etmiþ aracý kuruluþlarým elindeki hisseler ile ilgili imiþ bilgisi verildi. Akabinde iflas masasýný aradým onlarda bize intikal etmiþ bir þey söz konusu deðil dediler.
Bu ödemeler asyab hisselerini kapsamýyor kanaatim öyle.
Bakýn arkadaþlarbu þartlarda tasfiye zor iþ 10 yýl bile sürebilir çünkü bu hantal sistem öyle,. O zamana kadarda kasada birsey kalýr mý? muaamma.
Ýflas masasý masraflar büyük bir gider(vergi,SSK,faiz,elektrik,TLF ýsýnma,yeme icme) halen 200 e yakýn çalýþaný var birçok avukat ile çalýþýyorlar hukuk giderleri bile uzadýkça artacak. bankada para ve varlýk var belli ama bunu erimesi veya yerinde saymasý bile zarar. Düþünün 1000 TL ye 5 yýl önce marketten neler alýrdýnýz þimdi neler alýrdýnýz.
Velhasýl bence bu tasfiyeyi isterlerse birkaç aya bitirirler, bunun da tek yolu birlik olup ses getirmek ve gündem oluþturmak bu sesin Cumhurbaskanina kadar gitmesi lazým. Ben Van dayým ve imkanlarim kýsýtlý buna raðmen bir fýrsatýný bulur isem Ýstanbul'a gýdým hem TMSF hem iflas masasýna uðrayacaðým.
Dönemin baþbakaný Binali Yýldýrým olmak üzere 10 dan fazla cimere yazý yazdim. Özetle Devletin en muteber kurumlarindan TMSF ye güvenerek hisseleri aldýk ve eski alanlarda güvenerek satmadý diye yazdým. Hatta cumhurbaþkanýnýn eline geçsin diye o Üsküdar kýsýtlýdaki evine bile PTT ile göndererek mektup yazdým.
En fazla iflas masasý olmak üzere TMSF ile beraber 50 den fazla TLF görüþmesi gerçekleþtirdim.
Son görüþmemde iflas masasý baþkaný ile görüþmek istediðimi söyledim birini baðladýlar 20dk. lik bir görüþme oldu süreç konusunda net bir tarih verilimiyir en büyük engel davalarve itiraz davalarý. Ýnanýn buda bir talimata bakar birkaç ayda biter bitmeyen neler gördük. Ama böyle beklersek 10 yýl hayal bile deðil.
30 bin hisse yatýrýmcýsý var söyleniyor. Hadi 10 bin i korkuyor. Hadi 10 bini devretmiþ peki nerede bu geriye kalan 10bin kiþi
Saygýlarýmla
Mi Note 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 6 .7 aydan bu yana istanbul 1.iflas dairesi 2017/14 icra dosyasý çeþitli bahane ile ne kadar uðraþýrsan uðraþ yoðunluktan dolayý açmýyor ikazý veriyor buradaki listenin 0/0.70 i resmi kurumlar örnek valilikler kaymakamlýklara baglý kurumlar vakýflar hemen hemen tüm il belediyeleri vardý resmi ve özel bankalar vergi daireleri .... yaz yaz bitmez bu bankanýn fes edilmesinde zarar görmeyen sanki yok. gibi ...............
Son düzenleme : alicingifeli; 04-04-2021 saat: 20:14.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2021...liyor?paging=6
Dosyayý inceleyen mahkeme tarafýndan hazýrlanan tensip zaptýnda müflis Asya Bankasý A.Þ., iflas dairesinin adýna ve suçtan zarar gören TMSF Baþkanlýðý adýna davetiye çýkarýldý. Mahkeme, bankanýn müsadere edilmesinin görülmesi için duruþmayý eylüle erteledi.
Bu haberde dikkatimi çeken Ýflas dairesi ve tmsf adýna bankanýn müsadere edilmesi, bankanýn ve A gurubu hissedarlarlarýn mal varlýklarýna ve þirket üzerindeki haklarýna el konularak devre dýþý kalacak diye anlýyorum. bizler de b gurubu hisselerimizi iflas masasýna kaydýmýzý yaptýrdýk, dolayýsýyla iflas masasýnda þimdiye kadar bizden baþka alacaklýnýn kaldýðýný zannetmiyorum(Tabi benimki bir tahmin) mahkemeden sonra bizim durumumuz da netleþir diye düþünüyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaþlarda aydýnlatýrsa seviniriz herkese mutlu bayramlar.
müsadere, iþlenen bir suç karþýlýðý olarak suçlunun
malvarlýðýnýn tamamýnýn veya bir kýsmý üzerindeki mülkiyetinin ortadan kaldýrýlmasý
ve bu mülkiyetin kamusal karakter gösteren bir kuruluþa devredilmesidir.
.
her zaman süslü gözüken genelde iþi bilmeyen beçeriksiz pasaklý karýlar vardýr acil bir durumda ortalýðý toparlamaya çalýþýr ortalýktaki pislikleride her defasýnda sonra temizlerim vadi ile halýnýn altýna süpürür hiç bir zaman orayý tamizlemez nasýl olsa gören yok ...bir zamanlar asyab ana binanýn kiralýk oldugunu yazýp çizen vardý iþin garip olaný bu bina kiralýksa hala niye elde tutuluyor ve de vakýf katýlým ve kalkýnma bankasý adresi niye bu bina adresi ile çakýþýyor elde kalan iþtiraklerden de ses seda yok demek ki pasaklý birilerinin elinde çerezlik ediliyor hissedarlara bir þey kalmasýn hep bana hep bana zihniyetinin sonu.bu ................
halýnýn altýnda pis kokular geldiðini biri basýna sýzdýrýnca iktidar mafya arasýndaki rant kavgasý gün yüzüne çýktý. böylece geleceðin cumhurbaþkaný aday adayý olacak olan soylunun da kimilerine göre önü kesildi kimilerine göre foyasý meydana çýktý bu halýnýn altýndaki kokulara yenileri eklenecektir asyab dan bu kukularýn içinde....................
Aynen.....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
bin Ali yýldýrýmýnda açýklamasý fos çýktý eeeeeeee yalancýnýn mumu yatsýya kadar yanar derler. kit .maske hepsi boþ yalan olduðu meydana çýktý ne duruma düþtüler milletin bu kadar ahýný alanlarýn ne olduklarý tek tek meydana çýkacak bizler ne olduklarýný biliyor tahmin ediyorduk da yeni uyananlara günaydýn
Yer Ýmleri