yarýnki güzel haftalýk kaapaanýþýn ardýndan 3.88 üzeri kalma þartýyla haftaya hareketli gececektir YTD tabiki
yarýnki güzel haftalýk kaapaanýþýn ardýndan 3.88 üzeri kalma þartýyla haftaya hareketli gececektir YTD tabiki
Faizler düþünce bossaya olumlu yansir 4.25 puan düþtü faiz finaslal gideri yüksekti biraz daha fazla nefes alýr asýl faiz eylül ekimde düþer geçen yýl 6.25 artýrmýþtý eski baþkan eylül ekimde 6--7 puan daha düþerse bossa faiz öncesi karla borsanin yýldýzý olmaya aday olur ytdr
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senede 80-100 milyon kar edecek þirketin piyasa deðeri 250 milyon olmaz ..en az 750 milyon olmalý..oda eder hisse baþý 12 lira kabataslak ...Ha borç ývýr zývýr olayý var o borç þu an fiyatlarýn içerisinde bence ..Elbet bir gün ederini bulacaktýr ama tabiki ne zaman ....en önemli konu zaman ...Tabiki yatýrým tavsiyesi deðildir ..
ÞÝRKETLERÝN HAZÝRAN DIÞ ALIM VE SATIMLARI
Borsa Ýstanbul'da iþlem gören ihracatçý þirketlerin dýþ satýmlarý devam ediyor.
Dýþ satýmýn için ithalat baðýmlýlýðýnýn da sürdüðünü görüyoz.
Ýhracatçý þirketlerin üretim yapmalarý için ithal ürünleri satýn alarak ihracat ürünü haline getiridklerini bunun da ihracat için bile ithalata muhtaç olduðumuzun göstergesi.
Borsa Ýstanbul'da iþlem gören,Vestel,Vestel Beyaz Eþya,Acýselsan,Aksa Akrillik,Andolu Isýzý,Bossa,Desa eri,Karsan Oto,Döktaþ,Mendres Tekstil gibi þirketlerin 2019 yýlý Haziran ayý ithalat ve ihracat rakamlarý
http://borsaajans.com/Haber/borsa-si...acat-rakamlari
Düþüþte 7.4 civarýnda býraktýðý boþluðu 2019 yýlý içinde kapatacaðýný düþünüyorum.Kýsada ne yapacaðýný bir kaç gün içerisinde göreceðimizi düþünüyorum aþaðý yada yukarý.Ama sonuçta kýsada ne yaparsa yapsýn kar eden þirket deðerini bulur.Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugun bi devre kesici....
Hayýrlý olacak inþallah
4.11 5 günlük ortalamasý..Kapanýþ onun üstünde olmasý yeterli bu gün için ..
4.11 kapatamadý ama yarýna bakacaðýz..Bilanço kötümü gelecek diye düþünüyor insan bist te bir sürü kaðýt gitti bu çok bir prim yapamadý
Yer Ýmleri