53 bin lota dustu yabanci.bravo diyorum.
53 bin lota dustu yabanci.bravo diyorum.
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
KAP: BOSSA [ ] BOSSA TÝCARET VE SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ T.A.Þ. Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/831976
Dosyalar:
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi 2020-03-25
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði Üretim faaliyetlerine bir süreliðine ara verilmesi.
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi Üretim faaliyetleri.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni COVID-19 Salgýný
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi 24.03.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi 24.03.2020 - 01.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi -
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi -
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý -
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý Ýþ akdi feshi öngörülmemektedir.
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý -
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler Resmi kurumlarýn duyurmuþ olduðu tüm tedbirler alýnmýþtýr.
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar Toplum saðlýðýný tehdit eden salgýnýn sona ermesi.
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih 01.04.2020
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði -
Açýklamalar
Ek Açýklama Tüm dünyayý etkisi altýna alan salgýnýn etkilerini azaltmaya yönelik alýnan önlemler çerçevesinde;
Þirketimiz, iþin iþleyiþi gereði sosyal mesafeyi korumakta zorlandýðýmýz üretim birimlerinin faaliyetlerine 01.04.2020 tarihine kadar ara vermiþtir. Bu süreçte; sevkiyat, satýþ/pazarlama ve diðer idari bölümler gibi birimlerimiz gerekli tedbirler alýnarak çalýþmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
bu haber 1 nisan demiþ ama saat kaçta baþlayacak dememiþ þirketi arayan ya da mail atan var mý?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Filozof heyacanlisin.ama bir onemi yok.uretim baslasa bile kime satacak.takep bitik.10 da 1 kapasiteyle devam eder oyle yada boyle 3 aylik ve 6 aylik blancolar gumledi.
Gitmeyen tek tekstil olarak kaldýn ya helal olsun!
uyuz dün verecektin haberi aklýn sonradan mý geliyor?
KAP: BOSSA [ ] BOSSA TÝCARET VE SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ T.A.Þ. Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/834197
Dosyalar:
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi 2020-04-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 25.03.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði Üretim faaliyetlerine yeniden baþlanmasý.
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi -
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni -
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi 24.03.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi 24.03.2020 - 06.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi -
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi -
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý -
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý Ýþ akdi feshi öngörülmemektedir.
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý -
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler Resmi kurumlarýn duyurmuþ olduðu tüm tedbirler alýnmýþtýr.
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar -
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih 06.04.2020
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði -
Açýklamalar
Ek Açýklama 25.03.2020 tarihli
açýklamamýzda, üretim birimlerinin faaliyetlerine 01.04.2020 tarihine kadar ara
verileceði belirtilmiþti. Yaþanan geliþmeler sonucunda, iþin gereði gözetilerek
ve gerekli tüm tedbirler alýnarak 06.04.2020 tarihinde üretim faaliyetlerine yeniden
baþlanacaktýr. Ayrýca, devlet teþvikleri kapsamýnda Kýsa Çalýþma Ödeneði
uygulamasýndan faydalanýlmasý için gerekli baþvurular yapýlmýþtýr.
Kamuoyuna
saygýyla duyurulur.
Bossa: 06.04.2020 tarihinde üretim faaliyetlerine yeniden baþlanacaktýr. Ayrýca kýsa çalýþma ödeneði uygulamasýndan faydalanýlmasý için gerekli baþvurular yapýlmýþtýr
Spek mali bitirmek uzere.2 gun onceye gore 44.000 lotu kaldi.1.388.000 lottan.sonra kendi haline dalgalanir artik yeni biri gelip tahtaya sahiplenip mal toplayip operasyon cekene kadar
Yer Ýmleri