neyse-ustundeki-baský-kalktý.bayram-için-almýstým.tatilde-iyice-inceleme-fýrsatý-buldum.uzun-vade.dusununebýilirým.
neyse-ustundeki-baský-kalktý.bayram-için-almýstým.tatilde-iyice-inceleme-fýrsatý-buldum.uzun-vade.dusununebýilirým.
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
Sanki. Geri verim programý uyguluyor[emoji29]
SM-J720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parasýný büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
Sizi liste baþýna aldým zamaný gelecek helallesecegiz ama ben DEÝSTÝM
Garanti karadelik misali çekmiþ
![]()
Bossa týcaret (bossa, notr): Sýrket, `7143 sayýlý vergý ve dýger bazý alacaklarýn yenýden yapýlandýrýlmasýna ýlýskýn kanun` cercevesýnde ýlgýlý vergý daýresýne kurumlar vergýsý ve katma deger vergýsý matrahlarýnýn artýrýlmasý ýle ýlgýlý basvuru yapýlmasýna karar vermýstýr. Tahakkuk eden vergý aslý tutarý 1.352.816,32 tl olup, taksýtlý olarak odenecektýr.
BOSSA - 21.09.2018 11:08:08 - KAP
***BOSSA*** BOSSA TÝCARET VE SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ T.A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***BOSSA*** BOSSA TÝCARET VE SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ T.A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
SPK iznine tabi olmak kaydýyla yapýlmasý planlanan sermaye artýþýnda kullanýlmak üzere, ana ortaklarýmýz Ýsrafil Uçurum ve Yusuf Uçurum tarafýndan, þirketimize toplam 25.000.000 TL transfer edilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Yer Ýmleri