Þirket mý satýlýyormuþ
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket mý satýlýyormuþ
Sacma sapan gereksiz yorumlar yazip yer kaplamasan .... diye özelden yazmýþ terbiyesizin birisi bana. Buradan da açýkça yazayým. Delilikle terbiyesizliðin uç noktalarýndan birisinde gezindiðin belli. Tanýmadýðýn birisine bu üslüpta yazmak baþka bir þeyle açýklanamaz. Ýnsanda arlanma utanma olur. Burasý herkese açýk bir forum. Seviyesizliðin alemi yok. Haddini bilmeyene haddi bildirilir.
Þaka gibi ya. Adam bana ayar vermeye çalýþýyor ve terbiyesizliðin sýnýrlarýný zorluyor.. Saçma sapan yazýp yer kaplama demiþ ama kendisinin bir tane ne bilgi paylaþýmý, ne grafiði, ne yorumu var bu yeni topik boyunca. Delirmiþ bu insanlar.
Arkadaþlar bu haber sonrasý hissenin yarýn tavan olmasý gerekmiyormu akkardanýn satýþý boþsa nýn satýþý anlamýna gelmiyormu yönetim kurulu deðiþeceðinden çaðrý zorunluluðu doðar akkardan da fiyat tespitinde bossa nýn güncel arsa deðerleme raporlarý yapýlýr bir fiyat çýkar buda çaðrý fiyatý olur zaten þirketin %95 i akkardanýn çaðrýda sorun çýkmaz çalýþtýðým þirketin araþtýrmasýna sorduðumda 4 ay evvel bir raporda yaklaþýk 250 mil dolar deðer biçilmiþ buda 8 tl eder Yatýrým tavsiyesi deðildir
Hayret þimdi gördüm haber seans içinde gelmiþ
Þu aþamadan sonra kimin teklif vereceði önemli. Ýnþ büyük bir firma alýr þirketi. Ytd
Tekstil sektorumde 30 yýllýk iplik üreticisi Oguzlar tekstile satýþýn gerçekleþtiði konuþuluyor. Bossayý denim liginde ilk sýraya tekrar getirir deniliyor.
Bugun yarýn açýklama gelir.
Bý durumda hisse çýkar mý yoksa önceden hisse alanlar bu haber ile kar satýþlarý mý yapar ?
Yer Ýmleri