Ha dersenki bu housing balonu patladýðýnda FED faizlerini 5.25'e çýkarmýþtý..
Þimdi býrak o seviyeyi, 3'e kadar arttýrabilecek mi(arkadan dolanmadan)..sanmýyorum..
Ýþte patlamayan balon böyle oluþuyor..
Bak arkadan dolanma nasýl olur, bir örnek:
ECB reinvestment flows are ''silent stimulus'' for the eurozone
http://www.forexrepository.com/news/...e-eurozone.htm
Ben alman yerine olsam bu rapora istinaden gider Norveç emeklilik fonunu katakulliylen ab kgf si Fonuna aktaririm hiç bakmam gözünün yaþýna mübarek gün filan dinlemem Hans helga yürgen olaf yulaf çavdar vazifeye
Akýllý olun gelip Ege'de üzüm yemeye benzemez bu iþler hey yavrum heyt bea
Bu arada European investment bank
AB kgf si oluyo ha
Altýný ciziktiriym de gep mep kalmasýn
Mubalaasiz
Karl Marks yaþasaydý elimizi öperdi misqin
FED fund rate 3 olursa, FED bir sonraki resesyon için ancak cephane biriktirebiliyor..aksi takdirde bir sonraki resesyon kapýyý çalarsa faizler negatif ve hoþ geldin QE'ler..bu kadar riskli durum yani..o yüzden hepsi için geçerli; bir taraftan faiz arttýrýyorum, taper felan yapýyorum..arka taraftan piyasalarý haddinden fazla likit býrakmak..bumudur sýkýlaþtýrma..
Sonra bir bakmýþsýn FED sýkýlaþtýrma yapacak yada Trump geldi derken millet dolara saldýrmýþ..oysa ortalýkta dünyanýn likiditesi, yabancý çaktýrmadan piyasana girmeye baþlamýþ..ve geçmiþ ola, alýnan dolarlar elde kalmýþ..![]()
Önümüz kurban bayramý, kurbanlýk alanlarýn bozduracaðý dolarlarý 3.35 den alacaðýz, sonra 3.60 dan meraklýsýna devredeceðiz, sonra 2.9 yolculuðu...
Yer Ýmleri