Originally Posted by sahbaz Mahallenin Ayşe Teyzesi siz misiniz her geçene laf yetiştiriyorsunuz Bora Bey Peki sen kimsin ? İşin nedir bu başılkta? İkaz lambası mısın?
Originally Posted by BORA YAŞAR Peki sen kimsin ? Düdük makarnası sen de... . .
Originally Posted by BORA YAŞAR Peki sen kimsin ? İşin nedir bu başılkta? İkaz lambası mısın? ben bir gerçekten bahsediyorum. bu başlıktaki misyonunun zarar görmesinden mi rahatsız oluyorsun.
Originally Posted by sahbaz ben bir gerçekten bahsediyorum. bu başlıktaki misyonunun zarar görmesinden mi rahatsız oluyorsun. Yahu önce sen bir yanıt ver? Beni bırak. Beni tanıyan tanıyor... Sen kimsin? Kimin necisin? Amacın nedir bu başlıkta?
Originally Posted by BORA YAŞAR Yahu önce sen bir yanıt ver? Beni bırak. Beni tanıyan tanıyor... Sen kimsin? Kimin necisin? Amacın nedir bu başlıkta? kraş olacak dolar alın ülke bitti uzatmaları oynuyorlar desem rahatsız olur muydun
Originally Posted by sahbaz kraş olacak dolar alın ülke bitti uzatmaları oynuyorlar desem rahatsız olur muydun Olurdum... Bu ülkede yaşıyorum. Ama olursa da en az zararla atlamaya çalışıyorum her kendi geleceğini düşünen vatandaş gibi... Çok kriz gördüm. Çok da zarar ettim. Rüşvet alanlar bile dolar alıyor bu ülkede. Yeşile merak hani...
Originally Posted by BORA YAŞAR Olurdum... Bu ülkede yaşıyorum. Ama olursa da en az zararla atlamaya çalışıyorum her kendi geleceğini düşünen vatandaş gibi... Çok kriz gördüm. Çok da zarar ettim. Rüşvet alanlar bile dolar alıyor bu ülkede. Yeşile merak hani... hergün bu mealde yazılar var ve oluyor onlara itirazınızı görmedim. Neyse uzatmayalım.
Forum Rules
Yer İmleri