-

Originally Posted by
efeyle
Cnn turk te haberleri izliyorum arada reklam oldu abartısız 10 reklamın 6 tanesi konut reklamı şu an lüks konutlarda sorun olmalı ki bu kadar aşırı reklam harcaması olduğunu düşünüyorum hem de İstanbul İzmir ve Ankara illerindeki reklamlar 100 000 maliyetli evleri 600 000 kakalama reklamları..

aynı fikirdeyim
eğer bir hain ve soyguncu arıyorlarsa milleti bu beton vasıtası ile el birliğiyle soyanlara baksınlar..
-
Abd ye gitmek isteyen adalet bakanligi temsilcilerine abd den izin cikmamis az onceki 3.76 hareketinin nedeni bu..
ben yarin komple realize oluyorum 2. V yapacak tekrar bi geri cekilme bekliyorum sonra bi daha gireriz diye dusunuyorum..ytd
-

Originally Posted by
shorts
teknikçiler nerede, nereye gider, nerden dönebilir bu?
soru hafif kinaye içerse de teknik ne der merak ederim gerçekten.
http://www.bloomberght.com/haberler/...a-vize-vermedi
Sam amca devam ediyor
-

Originally Posted by
efeyle
Cnn turk te haberleri izliyorum arada reklam oldu abartısız 10 reklamın 6 tanesi konut reklamı şu an lüks konutlarda sorun olmalı ki bu kadar aşırı reklam harcaması olduğunu düşünüyorum hem de İstanbul İzmir ve Ankara illerindeki reklamlar 100 000 maliyetli evleri 600 000 kakalama reklamları..
Ama reklamda bir rakamdan (biz bilmiyoruz onlar biliyor) % 25 indirim yapıyorlar...Onu da bilmem kaç taksit...
RTÜK bu tür tümüyle aldatma temelli reklamlara hiç karışmıyor...
-

Originally Posted by
Turnike
Adalet bakanlığı heyetine ABD vize vermedi, anında 3,76TL yi gördü.
Bu coğrafyada bu tür olaylardan daha onlarcası hazır bekliyor.
Çok daha büyüklerine gebe bir ülkeyiz...
Rahat bir uyku haram bize.
-

Originally Posted by
savasC
Abd ye gitmek isteyen adalet bakanligi temsilcilerine abd den izin cikmamis az onceki 3.76 hareketinin nedeni bu..
ben yarin komple realize oluyorum 2. V yapacak tekrar bi geri cekilme bekliyorum sonra bi daha gireriz diye dusunuyorum..ytd
Bende tam tersi diyorum
Çünkü bu tip haberlerin ardı arkası kesilmeyecek gibi duruyor
Yani sular durulmayacak
Belli oldu
-
Oysa vize görüşmeleri de ne kadar olumlu geçmişti değil mi?
-
Daha dolar endeksi 94 bile değil...
100 olduğu zaman bizim kur ne olur acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri