bence yeni para giriþi hazýrlýðý var.
faizler düþmeli dendi mi bilin ki para giriþi olaçak.
kimse ses çýkarmýyorsa sorun yok.
bence yeni para giriþi hazýrlýðý var.
faizler düþmeli dendi mi bilin ki para giriþi olaçak.
kimse ses çýkarmýyorsa sorun yok.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
dxy de durum nedir?
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
BÝM 'DE DOLAR 2.89 DAN SATILIYORMUÞ. YETÝÞEN ALIR.
![]()
Piyasa yapýcýlarýn çýkarken sattýrma , düþerken aldýrma algýsý için yapýlan býktýrmalarda benim analizler yýpranýyor doðrudur ancak trend oluþtuðunda kral benim beyler ona göre çünkü benim analiz o trendin sonuna kadar sömürme üzerine kuruludur.
Hani bu 3,92 yi kimse bilemedi deniyor ya iþte benim analiz tekniðinde birinde kýsa vade tepe diðerinde ara direnç konumunda.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Son haber komedi dünyasýndan..
BOE/Saunders: Faiz oranlarýnýn yükselmesine hazýrlanýlmalý
Ýngiltere Merkez Bankasý'nýn son faiz artýþýnýn üzerinden 10 yýl geçti. Politika yapýcýlarý, Ýngiltere halkýný yeni bir faiz artýþýna hazýrlanmalarý konusunda uyarýyor.*
Para Politikasý Komitesi üyesi Michael Saunders, The Guardian'a Salý günü geç saatlerde verdiði röportajda, "Hanehalklarý faiz oranlarýnýn bir noktada yükselmesine hazýrlanmalý" diye konuþtu.*
Yer Ýmleri