yahu destek ve dirençleri verdik grafik attýrmayýn bana
3,5647 den sonra 3,5852 noktasý geçildi þuan bunu destek yaptý 3,6110 sýradaki hedef 3 dalgalarý muhtemel 2,618 e kadar gider orasýda 3,6866 geri alýþ noktasý orasý. 3,6110 da dinlenir belki biraz iþte artýk 3,5500 altýna gelmedikçe o 350 pipslik dikme bar güzel güzel çalýþýr.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
AMAN KATAR BUNU YAPMASIN.
ÇÝNDE BÝR KADIN UÇAÐIN MOTORUNA BOZUK PARA ATTI. MOTOR ARIZALANDI.
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40429048
usdzar a göre olmamýz gereken yer 3,6110 noktasý iki grafiðide 1,618 noktasýnda buluþturacak algolar belli oldu kaç gündür diyorum ya çok gerideyiz diye bu 4 saatlik 350 pipslik bar kapadý o arayý ama az daha var.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
borsa çok salakça düþüyor 124774 görmesi lazým salak salak düþürüyorlar ulan bu ortamda bu düþermi arkadaþ 125000 e dayamasý lazým aðalarýn endeks 30 spotu vadeli zorlaya zorlaya iniyor normal insana göre iyide bana göre bu iþ böyle olmaz
DOLARI DURDURMAK ÝÇÝN GEÇÝKTÝRÝCÝ SPREY ÇIKMIÞ.
![]()
Yer Ýmleri