Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Kaç gün bir vade ver de test edelim.
Elbette bir gün dolar 3.86 da olacak 4.76 da.. bir gün 10 TL de olacak.ama ne zaman.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta isim olmaz Twitter falan bana az kiþi lazým nerdeyse çokluk orda kolluk. Kendi mekanýn zaten var orda 6 kiþiyiz ufaktan teknik bilgimiz ise geliþtiriyoruz buraya 2 grafik arýyorsan orda 7-8 tane atiyorum. Benden 4-5 tane olsun piyasanýn canýný alýrýz ilerde inþallah. Mühim olan geliþmek ve para yapmak yoksa Twitter sallamasý dan bol birþey yok bana az olsun analiz tutsun gerisi bos
Sermo yakýn gelecekte uçak gemisi de yapacaðýz bir tane de uçak gemisi satarýz. Sonra tank var, otomobil var, uçak var. Var da var.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Amacým, geçmiþ tecrübeler temelinde, bir þahýsý gereksiz pohpohlamalarla, hedef kiþi haline getirmenin yarardan çok zarar getirdiði gerçeðini vurgulamak.
Sn stonhand'i rahatsýz etmek falan deðil.
Bugün böylece güzelleme konusu yapýlarak ön plana getirilecek kiþi, yarýn, analizlerinin gerçekleþmediði durumlarda da, bazý kiþilerce yergi ve taþlama konusu yapýlabilir gereksizce.
Ýfrat ve tefrit. Bizim toplumun en çok çektiði durum yani.
Örneðin: 3,55 lerin üzerinde yaptýðý her analizde (günlerce) sabýrla ve ilgiyle beklediðimiz gibi son iki gün de ayný þekilde abartýsýz ilgiyle okuyabiliriz analizini.
Yarýn ne olacaðý ayrý bir husus.
Bu ülkede sürekli doðru analiz yapan ve yapacak biri yok...
Beklemiyoruz da.
sadece bir tespit olarak bilgilendireyim.
Bugün VÝOP'ta uzun kontrat aldýðýný ifade etti Sn Stonhand.
Dün 700 puan aldýðýný burada yazdý yanýlmýyorsam. Bugün ne oldu?
Onun kendi karý zararý..Bizi ilgilendirmez.
Ama demekki herkes her zaman doðru iþler yapmýyor. Yapamaz da.
Böyle bir iddiasý olduðunu sanmýyorum Sn stonhand'in.
Ama birileri çýkar da sadece baþarýlý günlerde yaptýklarýyla övgü halesi koyarsa baþýna, baþarýsýz günlerde (benim korkum o) gelebilecek tepkilerle, bu baþlýkta yararlý paylaþýmlarý olan bir forumdaþý kaybederiz.
Yazýk olur.
Demek istediðimi tam koyayým ortaya da haksýzlýk olmasýn.
Sevgiler.
Maþallah fiyat analizi bitti zaman analizidemi yapýcaz o iþi Twitter'da bir tane zaman analizi yapan günlük o kursu 1000 TL olan dalaylama var ona soracaksýnýz, hocam ben usdtry de para yatýrmadigim analizi yapmýyorum ve usdtry de ciddi rakamda Aðustos kontrat longdayim, bunu söyleyeyim yeterlidir herhalde.
Nasrullah ayandan;
O tarihlerde Ortadoðu'nun en büyük bankeri/sarrafý *olan rahmetli Mahmoud Þekerci'nin yanýnda bulunuyordum.. 850 dolarý gördüðü gün bütün cesaretimi toplayýp, Mahmoud beye yaklaþýp sordum..
- Amca, altýn 1000 dolar olacakmýþ ne dersin dedim..
Beni pencerenin önüne getirip, dýþarýda ne gördüðümü anlatmamý istedi.. Ben de anlatmaya baþladým..
- Önümüzde bir cadde var, arabalar geçiyor..
- Geç onlarý saða gel dedi..
- Park var .. Ýçinde oturulacak banklar var.. Banklarýn birinde yaþlý bir çift elele tutuþmuþ sohbet ediyorlar, bir sonraki bankta genç bir çift öpüþüyor..
- Onlarý da geç saða gel dedi..
- Saðda bir fýskiye var su fýþkýrtýyor, güzel bir görüntü dedim..
- Hah dedi o fýskiyede dur.. 10 dakika sonra altýn fiyatýnýn ne olacaðýný bilsem orada fýskiye deðil benim heykelim olurdu dedi..Her kim sana biliyorum der, ayakkabýnýn tekini çýkar kapýya kadar kovala..
Size þimdi diyorum ki, kim ki size dolar þu, altýn bu, borsa o olacak.. *Þu vakte kadar olacak ayakkabýnýzý alýn kapýya kadar kovalayýn..Bilin ki sahtekardýr..
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri