Yoldaþ vade iþi yaþ iþ.
0-1-2 yapýlarýnda 3 dalgasý çok kuvvetli oluyor misal bu usdtry deki dalga 3 dalgasý 3 günde geldiðimiz yere bakýnca anlaþýlýyor. Þimdi Eurtry de 3 dalgasý daha baþlamadý iþin tersi bugün teyidi aldý sadece baþlasýn 3 dalgasý 4,4554 e kadar yolu var o dalganýn ondan sonra geri alým baþlýyor sonra tekrar 5 dalgasý ama bu yavaþ yavaþda olabiliyor burada mühim olan 3 dalgasýnda terste kalmamak ve trendde oturmak o dalga zaten en kýsa vadede en fazla parayý býrakýyor adama.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Endeks 125750 longladýk gitti bakalým orada tepe hala yapýlmadý inatla tepe yapýlmasýný bekliyorum el mahkum aldýk gene istemeye istemeye.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri