Eskiden bu fed baskani denen elemanlar hirlayip duruyordu.
Anlaþýlan trump bunlara konusmayin demiþ.
Fed basganlari gereksiz yere konusup fayizlari arttircaz diyip dolari yukseltirlerdi toplantida faiz artmasin oyu verirlerdi.
Trump almis yetkilerini belli
"Zarar kol gibi herkesde bakmayýn rahatým þuyum buyum dediklerine 6 ay evvel zaman makinesi binseler aðustos ayýnda dolarý 3.50 görseler kimse almazdý.."...
Gundwane...Yani.
Çerçevelet bu lafý bir duvara as...
Borsa olsa haklýsýnýz derdim. Dolar için geçerli deðil.
Dolar için güzel dolar faizi yakalayan birisi, anaparanýn TL bazýnda enflasyon yönünde artmasý gözönüne alýnýrsa eninde sonunda karla çýkacaðý noktalarý yakalar.
Dolarýn son 5 yýlda yaptýðý þey, sert çýkýþ sonrasý 8-15ay dinlenip yeni bir sert çýkýþ dalgasýna girmesi.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
BÝST tam da "Yayýk" pozisyonunda çalkalayýp duruyor...
Kim varsa sersemletip yaðýný çýkarmak için...
Kýsa -Uzun farketmiyor.
Herkes nasibini alýyor sopadan.
Dolar kuru þaþkýn.
Gitsem mi kalsam mý ...
Niyeti belli deðil.
Herkes durumuna göre konuþuyor.
En stabl (duraðan) varlýk oldu çýktý dolar.
Günlerdir 2 kuruþ içinde hareket ediyor.
Bence sert bir hareket zamaný yaklaþýyor.
Dinlenme evresi alým fýrsatýdýr ama anlayanaa...
Anlamak için daha kaç defa seyretmemiz lazým acaba ayný filmi. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az!
Ben ne mi yapýyorum? Dinlenme evresindeyken alýyorum, coþunca satmýyor; yine alýyorum![]()
Son 5 yýlda yapdý diye bundan sonrada yapacak mý..
Yada yapmalý mý eli mi mecbur..
Kaldýki sen yazmýþsýn 8-15 ay diye.Daha yeni 8 ay oldu dur hele..Dipten dönüþ teyidi GELMEDÝ..Bu ne heyecan yahu..
Ýþte bunu diyorum..
5 yýlda dolarý kaçýranlar bi türlü alamayanlar çünkü ondan evvelki 10 senelik trend de yerinde saydý dolar
Þimdi farkýna varýyorlar hadiseye..
Ky ne zaman farkýna varsa atý alan üsküdarý geçmiþ demektir..
Ýkinci olarak pattern ci arkadaþ..
Sen grafik bakmýyorsun..Belli..Ýçeriden bazý duyduðun sana fýsýldanan bilgiler eþliðinde yazýyorsun.
Varsa bildiðin birþey paylaþ..
Yoksa pattern den de bi habersin diyeceðim sana üzgünüm..
Dolarda 3 sene önce baþlayan kuvvetlemenin sonuna gelme riskimiz masada mý..
Evet..
Haaa savaþ çýkar þu bu TR de iç karýþýklýklar baþverir (benimde kulaðýma ciddi þeyler deliyor ) ama bunlarýn ne zaman olacaðý olup olamayacaðý bilinmez..
Bu laflar sözler çocukluumdan beri hep vardýr..Þu olacak bu olacak owww abovvv kaçççç...
Bunlara kulaklarýmý týkamam gerektiðini öðrendim artýk üzgünüm..
BORA aðabey ben durumuma göe konuþmuyorum...![]()
Son düzenleme : gundwane; 17-08-2017 saat: 11:49.
Yer Ýmleri