En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
[QUOTE=TRENDHOUND;936396]bunun piyasa adý görünmez eldir. hissedilir ama ispat edilemez. ben bir kitap okumuþtum, adam nasýl iþlediðini canlý örneklerle anlatýyordu. zaman içinde sende inanacaksýn (kadir inanýr) ekranýnda konsolide pozizyonu görebilseydin, vede yeterli gücün (paran deðil) sende yapabilirdin. þöyle düþün mesela, dünyadaki kaðýt altýn, fizikselden kat kat fazla acaip talep var ama altýn fiyatlarý deðiþmiyor. sence onca kaðýdý kim üretiyor?
birde aþýrý ukalasýn, belliki herþeyi bildiðini sanan cahillerdensin. zaman sana adam olmayý öðretecektir
Son düzenleme : alidesidero; 17-09-2017 saat: 02:32.
Merhaba
(Sorum Sadecegrafik deðil tüm forum dallara)
Altýnýn güvenli liman olacaðýný düþünen bir çok yatýrýmcý, yapýlmasý gereken yatýrýmýn "fiziki" altýn olduðunu söylüyor.
Neden fiziki olmasý gerektiðini kýsaca açýklayabilir misiniz acaba
Ayrýca güvenli bir bankanýn (örneðin iþ bankasý) altýn fonu sizce neden güvenli bir liman olmuyor
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çünkü kimilerinin kýyamet senaryolarýnda, banka vs diye kurum kalmýyor.
Sokaklar kan gölü.
Para vs deðiþim aracý olmaktan çýkmýþ.
Market vs yok.
Haydut çeteleri heryeri soyuyor.
Ama nasýlsa, evinizdeki fiziki altýn kasada rahat ve huzurlu.
Arada ihtiyacýnýz kadarýný çýkarýp köþedeki kuyumcuda bozduruyor iþinizi görüyorsunuz...
Sanýrým senaryo biraz abartýyla böyle.
Ýyi pazarlar.
Teþekkürler sayýn Yaþar.
Bende baþka bir nedeni var sandým. Benim senaryom en fazla kriz. Ýþ bankasýnýn altýn fonu gayet yeterli olacak)
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iddaa oynayan, kumarci robot iyi olurdu..
ogretmen robot olsun bolece ogretmenlerin onune atanamayan eki Surekli kalici olsun, neden baska is yapmadiklarini anlayip hayatta kalmak icin atanma ile alakalarini kessinler artik
reis in sarayinda robotlara asker kiyafetleri giydirilebilir, bakanlar kurulu ve millet vekilleri de robot olur boylece halkimiz maas harcamaktan yada lux araba lar almaktan kurtulur, robotlar hep takilir bir yerde arac gerekirse otobuse biner giderler...
secim zamani da el toka icin bu robotlar harika olur halki ile kesintisiz 24 saat toka edip dert dinlerler- hafizalari cok iyi olup, zaman zaman aldiklari notlari sonlandirabilirler............
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Valla bilemiyorum deðiþik bakýþ açýlarý var tabi
Forumda aslen siyasi yazýlar hem yasak hem hoþ karþýlanmýyor ben apolitik çizgide biriyim dünya ve ülke barýþý adýna en iyisi ne ise o olsun
Zati Viktor Hugo gardaþ der ki yoksulluk çocuklara açlýk er ve hatuna onursuzluk getirir umarým hiçbi yer yoksul kalmasýn
Neyse saded
Robot en uygun
Isitsel sanatta olur
Opera bale konser gibi
Zate izleyicinin bi katkýsý yok iþe
Sahnedekilerde sanatçý diyek adýna
Ayný þeyi yüzlerce kez yapmaktan sýkýlmislar
Koy robot figürleri
Hem maliyet düþer
Hata yok kalite artar
Filan
Yani görsel sanat zor robot resim yapsa yapsa fotoðraf olurda anca
Düþünsenize bi Kuðu göl balesini
Hoplayan zýplayan robot kardeþler oynuyo
Ne ka gzl
Yani zararsýz faideli
Yoksa öyle diðer alengirili konulara robotu pek sokmamak lazým
Robotun devreleri yanar yahu
Uleyn kendimi robot uzmaný gibi hissettim ha
Þimdi dünden kalan hesap
Robot niye icat keþif yapamaz
Biz insanlar doðmadan daha duygularý ogrenirik ana irahiminde
Yani dost düþman bilinci oluþur
Korkularimiz dusmani alt etmeye yönelik olup
Tabi karmaþýk duygu dünyasýnda
Er evden gidince dedikodusu baþlar
Döndüðünde hatun hmn koynuna girer filan
Yani bu karmaþýk yazýlýmý anlayýp harekete geçme yetisini rubuta vir bah baham insanýn on katý gzl icatta yaparda
Bu programlamayi c plus plus program dilinde
Robota nassi aktaracan merak ediyom
Dünya dýþý varliklardan yardým dilenmen lazým
O da ne ugrascak robotla ya
Gelir direkt ekmeðini elinden alýr zati
Eger insandan üst bi varlýk ise
Yer Ýmleri