Yabancý alacak , siz de dipten alýþ girin satýþ girmeyin, ha þimdi yukarý çektim çekeceðim diye whatsapp grubun dakilere bile kitledi. Yarýn %5 -10 yukarý yapar sonra 2.** lere kadar çakarlAr bence.
Yabancý alacak , siz de dipten alýþ girin satýþ girmeyin, ha þimdi yukarý çektim çekeceðim diye whatsapp grubun dakilere bile kitledi. Yarýn %5 -10 yukarý yapar sonra 2.** lere kadar çakarlAr bence.
Bu oyunu yýllar önce samat ta da görmüþtüm
Yeni girecekler için þunu demek istiyorum kesinlikle kiþisel yorumumdur müneccim deðilim ama bir yere not edin bu hisse mayýs ayýna kalmaz benim tahminimce 2 tl altýnda iþlem yapmaya baþlar .Elinde olanlara asla yorum yapýlmaz inþ ben yanýlýrýmda tekrar yukarý gider..6 TL den döndü 4,48 ucuz diye düþünen çok olur
Tecrübe ile edinilmiþ gerçekler..
Kalýn saðlýcakla
günlük yüzde 1 le gemiye yolcu aldýlar þimdi günlük yüzde5-10-20 ile çakýyorlar demi ytd deðil asla
Akpaz........
Mynetteki hisse (bntas) yorumlarýndan alýntýdýr kurtulus_bandirma_1968kurtulus_bandirma_1968
Bir gün önce
1 Oy
kesinlikle tavsiye deðildir ama yorumlara baktým da adam yazmýþ ky cý koruyor spek diye yaw kardeþim hangi spek korur ky yi milleti bu kadar da ke.. yerine koymayýn adamlar þut yedi tabi toparlayacak kendi elindekileri daha tam yediremedi size de ondan düþmesi en çok onlara kaçacak bu ne ya dikkat edin burasý aðlama duvarý olacak diye düþünüyorum hani bilmesek valla uzaktan burayý tupraþ falan zannedeceðiz yapmayýn ayný bandýrma ayný bantaþ iþte abartýldý ki ne abartý. bu adamlarýn idari kadrosunda þirket arabasý bile yok alayý doluþur þirket transitine iþe bu kadar.etine budu ne ya.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Mynetteki bntas hisse yorumlarýndan alýntýdýr YTD vespacrabo_2016vespacrabo_2016
11 saat önce
5 Oy
AÞAÐIDAKÝ YAZIYI 7 GÜN ÖNCE PAYLAÞMIÞTIM. UMARIM KY HÝSSEDE DEÐÝLDÝR. "Bu Panik var arkadaþlar. Zarar etmeden çýkabiliyorsanýz benim naçizane görüþüm satýn kurtulun. Ekim_2016 dan bu yana bilinçli þekilde yükselttiler. Yýllýk kazancý %276 buralara kadar getirenler sizde burada tutarlar mý?Þimdi KY'nýn üzerinde býrakýp gidecekler. BÝST bir kumarhane deðil ama maalesef saçma sapan yorumlar ile acaip adamlar sizi kandýrmaya çalýþýyor. YTD deðil ama elinde alýn teri ile diþinden týrnaðýndan arttýrýp yatýrým yapmaya çalýþanlar ile bu þekilde dalga geçilmesi tuhaf geliyor. Dikkat edin."
CEVAP VER
sedat_nedim_1981sedat_nedim_1981
11 saat önce
4 Oy
Bu kadar yükselmiþ hisseye girenler acemidir . Boþuna aðlamayýn ytd..
CEVAP VER
sedat_nedim_1981sedat_nedim_1981
11 saat önce
3 Oy
1 buçuklardan 9 lara gelmiþ bir hisse.. ben almýþtým 5 lerde sattým .. artýk bundan biþey olmaz hisseye girilmez olanlarda az zararý olanlar çýksýn çok olanlar malesef kötü günler sizi bekliyor .. inanmayýn toplucak hisse kendini diyenlere spek adamý bunlar..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri