Teþekkürler bakmaya bile gerek yok artýk pazartesi görüþmek uzere
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkürler bakmaya bile gerek yok artýk pazartesi görüþmek uzere
Açýða satýþ yasaklandýðý halde merrill lynch dünden ekside olduðu halde bugünde 200 küsür milyon lotu açýða satmýþ. Takaslarý inceleyip þikayette bulunabilirsiniz arkadaþlar.
Taban olduðunda yaklaþýk 800 bin vardý K.Y. O zaman satýþ yazamadý sonrasýnda 500 bin lot iþlem gördü. Bunun speði kadar þrfsz görmedim Sonuç taban olduktan hemen sonra 1 saniye sonra tabana satýþ yazanýn satýþý gitmemiþtir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hisse.net kullanarak iPhone
Son düzenleme : hande_yapici; 16-02-2018 saat: 20:05.
Bu kadar yabancý ilgisi varken bu þekilde düþmesi çok ilginç pazartesi 3.8** görmem yeter ne olursa olsun almayý düþünüyorum.kapanista tavanda ne kadar vardý ??ytd..
Yok kardeþim bundan bir halt olmaz. Þöyle takaslara bakýnca bugün özellikle 4, 2-4,40 aralýðýnda bayaðý ky almýþ. Ben de biraz almýþtým. Azcýk trade ederim diye görünen o ki herkes ayný þeyi düþünmüþ. P.tesi en iyi ihtimalle 4 ü görür o da zayýf bii ihtimal. Ama artýk mal satmasý için fazla zamaný yok zira brüt takas kapýda. P.tesi bence bu iþi 3, 5-4 arasýnda bitirecekler. Aþaðý yukarý devre kesiciler çalýþarak sert hareketler olacaktýr. Hep aþaðý çekeyim derse alandan çok satan olur. Yaptýklarý iþ gibi hisseleri de tenekeden ibaret. Ytd
Yer Ýmleri