[QUOTE=CEMCE;4488389]Kahveleri hazýrlayýn sayýn scharif07 e[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=CEMCE;4488389]Kahveleri hazýrlayýn sayýn scharif07 e[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=CEMCE;4488727]Eyvallah [emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saðlam küfür istiyor bence)
Bugün memleketten Artvin den Yaþadýðým þehre Antalyaya gidiyorum.Yolda Giresunda da mola verip (geceleme) yarýn sabah devam edecem.Dolayýsýyla pek ekrana bakamadým yarýnda çok bakamýyacam.Ama cepten anlýk verileri görebiliyorum foreks fxplus kullanýyorum.
Kahve molalarýnda takip ettiðim kadarýyla bugün birazcýk iþlem hacmi artmýþ normalin üstüne çýkmýþ.Ve çýkar çýkmaz 3.38 -3.21 arasý gelip gitmiþ.Derler ya her yiðidin yoðurt yiyiþi farklýdýr.Tamda orya deðinmek istiyorum.Bir kaç haftadýr bir kaç defa yukarýlara çýkartýp çýkartýp aþþaðý lara indiriyorlar iyiyinin kötüsü kapanýþlar yapýyor.Herkez bende dahil bazen kýzýyor bazen acaba yukarýdan verip aþþaðý dan alsak mý psikolojisi doðuyor . Ýþte tamda burada speek in bize mesaj yolladýðýný görebiliriz.
Herkez ne diyor 3-5-10 basamak üstten sat sonra akþam alttan tekrar yerine koy.Ne güzel dimi.Speek te aðzýmýza bal sürüyor .Kim kime bedava bal verir.Burdaki maksat milleti tren e indir bindir yaparken bir gün kalkmasý gerektiði saat ten önce tren kalkacak treni kaçýranlar OOO ! %10-15 kazandýk diyecekler.Olsun kaçsýn diyecekler sonra acaba tren kaçtý uçaða mý binsek diyecekler bu düþünce içinde düþünürken ekonomik koltuk bitmiþ first class koltuk satýn alacaklar,alacaklar ama bazýlarý..onuda bulamayacaklar ve sonrasý eþine dostuna diyecekler ki ;Bende bir hisse vardý evet o hisse iþte onu elimden kaçýrdým ve arkasýndan el bile sallaya madým .Avuntu olarak þuradan daha çok þuradan daha iyi kazandým diye kendini kandýracak,iþte o kendini kandýrýrken SEN elindeki eline geçen paralarý ne yapacaðýný düþüneceksin.
ALLAH HER KEZ ÝN GÖNLÜNE GÖRE VERSÝN
Maksat kimsenin kalbini kýrmadan biraz moral biraz sabýr vererek her þeyin vakti gelince deðerine gelmesi dileðiyle..
SAYGILAR SEVGÝLER.
ilk on kademe alýþ 619000 lot
ilk on kademe satýþ 1946000 lot
satýþa yýðmýþ o kadar malý
kaldýrabilen varsa buyursun gelsin diyor.
alýþ giriyor, alýþ siliyor, al gülüm ver gülüm yapýyor.
DEVRE KESÝCÝ deðneksiz köy bulmuþ.
ben yatýrýmcýyým...
kumarbaz hiç deðilim.
patron olsam kaðýdýmla böylesine oynanmasýna asla müsaade etmezdim.
![]()
Temeli saðlam,yatýrýmlarý devam eden, geleceði parlak olan bir firma.
DEVRE KESÝCÝ tahtayý birazcýk doðal akýþýna býraksa kesinlikle buralarda olmayýz.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
BNTAS kimsenin dikkatini çekmeden silkeleye silkeleye gitmek istiyor. Bana göre saðlýklý olaný da bu. 3.50 üzeri ye kadar bu þekilde gider ondan sonra hýzlanýr gibi sanki. Ytd
Yer Ýmleri