Yine tam gununde fark ettim ama bu sefer alamadým bantasi
"Baþarý için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, baþarýsýzlýðýn bedelini bir ömür boyu öderler."
Kamýþý cimisi yok bantaþ borsadaki bir çok ambalaj firmalarýna göre iskontolu
Yatýrýmlarý iyi, çok baskýlandý, fakat bunun da bir sonu olacaktýr
Tahminimce yön yukarý artýk
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Sn Tinaz sektör ve patronlara uzaðým. Tek amacým dogru yerde arkama bakmadan kacmakgecmis grafige bakinca az cok anlaþýlýyordur sanýrým. Bu yatirimlarla ilgili haberler bana kârýný ne kadar arttýrir, ihracat için yeni pazarlar bulabilir mi çok net fikir vermiyor. Sarten gerçekten yurt ici yurt dýþý piyasayi domine etmiþ. Bntas en fazla taþeronluk yapar bu þirkete.
Bilanço sonrasý 3.5 maliyetle girdik, bu hisseyi bu fiyatlara veriyor olmasý inanýlmaz. Yazan tüm arkadaþlarý okudum bence baþlýk kaliteli, olumlu / olumsuz yorumlara saygýmýz sonsuz tüm ortaklara bol kazançlar.
Kýzmayýnhayýrlýsý deyin geçin... Portfoyler ve beklentiler farklý olduðu için dogrularimiz farklý. Piyasaya ayak uydurmaya çalýþan biriyim. Uzun vade beklemek guzeldir evet ama dogru yerde çýkýp dogru yerde girmezsem hedeflerime emeklilikte ulaþýrým
Oda geç olur benim ve hayallerim için
Bugune kadar aldýðým tum hisselerde boyle oldu egeen yatas karel kront gedza vb. elimde olmayanlarda cok farkli degil. Kiminde 1 kiminde 2 sene taþýdýk eski zirvesini gecmesi için. Hammalligi büyük portföylerle yaparýz, temettü alýrýz bekleriz saglam hisselerde nasip olursa. Ornek Egeende 5 bin lotum olsa bende egeende beklerim
Saygýlar Sn Týnaz.
Yer Ýmleri