Alt kanalý katladý üzerine çýktý maþallah.
Alt kanalý katladý üzerine çýktý maþallah.
Ekleme yapayým orta bant kesikli çizgi üzeri 4.41 gibi.
Þerefsizler piyasayý kullanýyorlar
Bence buralardan bu fiyatlardan satmak aptallýk olur
Gidecek çok yolu var
Yatýrým tavsiyesi deðildir
5-6 ay þimdi dün 4 üstü verdiklerini geri alcak diye bekle dur.. Bu kadar süzmelik olamaz..
Sabretmek lazým tekrar yeni zirveler için kemerleri baðlayýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Usd bazli grafige göre düþeni hacimli kirdi ve bugun onayini tamamladi bence. 3.75-76 lar da bir daha dalis yapip güçlü destek buldu bence. Kafayi yukari cevirir 0.24 usd üstü kapanis yaparsa bugun icin yeterlidir benceHepsi bence çünkü Bntas ta temel teknik çok iþlemiyor gidiþattan þimdilik memnunum bozarsa yine soveriz
![]()
Trend çalýþmaya devam ederse ve en gec 1-2 aya 2020 marttan gelen trend ustune atarsa daha da guzellesir þimdilik sovecek durum yok...
Brüt Kar Marjý istikrarlý yükseliþte, Genel Yönetim ve Pazarlama Giderleri düzenli düþüþte, Borç Öz Kaynak oraný düzenli olarak azalmýþ borçlanma hiç yok gibi, Öz Kaynak Getirisi (Karlýlýðý) yükseliþte ve tüm bunlarýn yanýnda F/K oraný 5 civarlarýnda daha ne olsun. Teknik olarak ise düþüþler alým fýrsatýdýr. Düþse bile teknik olarak ilave olarak alacaðým yeri belirledim. Patron veya spekler dadanmaz ve tüm akýbeti bozmaz ise güzel yerlere geleceðini düþünüyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri