Alkým gibi olursa hiç þaþmam
Bilançodan önce düþmesi de manidar
Ya çýk iyi bir bilanço gelecek silkelediker
Ya da içerden birileri haber alýp olumsuz bilamçoyu fþyatladýlar
Biz se sadece bekleyip görecez
ASIL OYUN BUNDAN SONRA BENCE
Alkým gibi olursa hiç þaþmam
Bilançodan önce düþmesi de manidar
Ya çýk iyi bir bilanço gelecek silkelediker
Ya da içerden birileri haber alýp olumsuz bilamçoyu fþyatladýlar
Biz se sadece bekleyip görecez
ASIL OYUN BUNDAN SONRA BENCE
Piyasaya gore takiliyor bilancoyu bekliyor. Bu bilanconun kötü gelmesi cok zor bence. Ama patron hammadde fiyatlarindaki düþüþ ile yine stoklari artirip net karda makyajlama yapar mi bilemem onemli olan bence ciroyu takip etmek olacak.
Ýdari binamiz bitmiþ cok þükür. Ýçinin dekorasyonu da 6 ay sürer her ay masa aldik bilgisayar aldik diye kap atarlar artýkÝmar izni bekliyorlar ne yapacaklarýný belirtecekler mi faaliyet raporunda merak ediyorum. Arsaya su kadar bina yatirimi, su kadar makine yatýrýmý tarzi birseyler belirtmesi lazim. Onu da imar izni ciktiktan sonra yil sonu rapora birakabilirler. Teknik olarak gecmis hareketlerden farkli olarak yola çýkmýþ görünüyor devami gelir umarým. Bilanco sonrasi en azindan bir 7-8 Fk larda dolansa fena olmaz.
Yan tahtalar primlendikce bu primini veriyor arkadas nasil bir tahtacisin ruzgari aldýn sür gec iþte. Tekrar hatirlatiyim eregli degilsin sen kendine gel 40 ml dolar piyasa degeri olan bir yan tahtasin![]()
Bntas ta bilanco sallamasi yapmadan gecmeyelim. 9 aylikta 399 ml ciro 99 ml net kar beklentim var.
90 versek
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bilanco biraz hayal kýrýklýðý benim icin kotu denemez ama beklenen sýçrama gelmedi bu ceyrek. artik hesaplar þubata gore yapilacak. 104 ml stok yapmis patron. Bolgelere göre satýþlarida eklemisler bu ceyrek. Guzel bir gelisme olarak faaliyet raporu 14. madde. var ama yine hersey belirsiz.
14- HESAP DÖNEMÝNÝN KAPANMASINDAN SONRAKÝ GELÝÞMELER
Ürün geliþtirme ve çeþitlendirme çalýþmalarý kapsamýnda karar verilen ebat kutu üretimi için gereken kalýp ve makina esipariþleri verilmektedir.
Ticaret odasýnýn düzenlemiþ olduðu Cezayir gezisine katýlým saðlanmýþ olup, gerek firmalarla bire bir gerekse ticari ateþeliðimiz kanalý ile sektörümüze hitap eden pek çok firma ile görüþmeler yapýlacaktýr.
Ofset tesislerimiz yanýndaki arazinin Yatýrým yapýlabilmesi için imara uygun hale getirilme çalýþmalarý baþlamýþ olup, takip edilmektedir.
12 aylýkta en kötü sermayesi kadar kar gelir...FK 200 den iþlem gören þirket mi burasý mý !!!! Þirket büyüyor ve geliþiyor bakalým fiyatlara nasýl yansýyacak............
Yer Ýmleri