Þirketin, yýllardýr vizyon dediði yatýrým yapacaðý arsaya onay bugüne kadar çýkmadý. Son 3 yýldýr BNTAS ve GEDZA grafikleri benzer ve her 2 þirketin de getirileri dolar bazlý zararda. 9/2023 net kârlarý yaklaþýk ayný olsa da biri FAVÖK diðeri faiz kârý elde ediyor. Her 2 þirketin farklý hikayeleri olsa da yaptýklarý prim ayný, baþka ayný olan ne olabilir ki!

Alýntý yaparak yanýtla
hisselerimin yuzde 60 i bu iki kagitta ana hissem gedza zamaninda satmamanin ceremesini çekiyorum ikisinde de. Ozellikle gedza topiginde yatirimlarin tamamlanmasi hakkinda bir iki kiþinin sirket icinden paylasim yapar gibi paylastiklarindan etkilendim diyebilirim. Ha bana spek adami gibi bir gondermeniz varsa sýkýntý yok daha once de yapýldý. Çok umursamam. Borsadan zengin olsam burda iþim ne. Klasik ky olarak hayatýmý sürdürüyorum. Portfoy olarak 2021 subat zirvesinden dolar bazli yuzde 25 asagidayim ufak tefek baþka kagitlardan kazanmasak daha da fazla idi. enflasyona bakarsak cok daha fazla. Bankalar bile 2021 dibinden 10 a katladi tl olarak. Gedza 2021 dibi 7 tl su an 3 kati olmus bntas dibi 2.5 tl su an 2.8 kat falan. O zaman satip thy isc toaso veya ihracati yuksek sirketlerden alsak 10 a katlamistik en azindan ama gecmis gecmiste kaldi en buyuk hatamiz zararda satmamak oldu. Þimdi ozellikle vurgu yapýyorum çünkü endekste son bir ralli olursa bu tarz tahtalara da sonrasinda oyuncularin gelecegini dusunuyorum. Þimdi bu tarz kagitlari toplama zamani açýn grafigi hem log hem usd 0.20 usd dip 6 tller dip bntasta gedza da 0.56-0.60 usd dip sayilabilir. 2021 de buyuk tahtalari toplamayarak hata yaptik simdi de bu tarz tahtalari toplamamak hata bence bakalim zaman haklimiyiz haksizmiyiz gösterecek sizde nacizane burdaki insanlara cok kafa yormayin... 
Yer Ýmleri