https://www.bantas.com.tr/2023/03/06...u-calismalari/
Dolgu çalýþmalarý yapilan arsanin fotoðrafýný paylaþýmlar sitelerinde. Cok hizli ilerliyor Masallah!! baya toprak dokmusler![]()
https://www.bantas.com.tr/2023/03/06...u-calismalari/
Dolgu çalýþmalarý yapilan arsanin fotoðrafýný paylaþýmlar sitelerinde. Cok hizli ilerliyor Masallah!! baya toprak dokmusler![]()
GCM yatirim 3.77 den almis 12 tl hedef veriyor 9 tldan satamamislar elde kalmýþ sanýrým
Hedef (TL)12
Yükseliþ Pot. %51
Portföye Giriþ2022-06-16
Portföye Giriþ Fiyatý3.77
Kar / Zarar80.37
Geçen Süre (Gün)266
BANTAÞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. nin 27-04-2023 11:00 da yapýlmasý planlanan Olaðan Genel Kurul toplantýsýna iliþkin toplantý çaðrýsý Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiþtir. Söz konusu çaðrýya mkk.com.tr adresinden eriþebilirsiniz.
Mesaja iliþkin eklenmiþ dosyalar bulunmasý halinde www.mkk.com.tr e-Yatýrýmcý uygulamasýndan izlenebilir.
Tinaz gelmese bntasi unutmustum [emoji13]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goy goy yapiyorum her tahtada oldugu gibi burda da yukaridan satip asagidan toplayacaklar bezdirecekler surundurecekler. Piyasa bu yapacak bisey yok. Ayak uydurabilirsek ne ala. Sirket yeni arsaya yapilacak yatýrýmý açýklasýn iþler biraz hizlansin o zaman birseyler olur gibi. Ýlk çeyrekte bilanco oyunlarýyla 10-15 ml arasi net kar gelecegini düþünüyorum. Ekstra bir haber bir olay olmadikca seçim donemiyle de toplama sezonu temmuz aðustosa kadar devam edebilir bence.
Persembe cuma bilanço gelir. Açýkçasý bilanco tahminleri zor. Gecen çeyreðin biraz uzerinde gelir 15-20 ml arasi desemde 5 ml da gonderir bunlar 35 ml nda. Degerleme raporunda olusan farkin vergi odemesi nasil olacak açýkçasý net bilgim yok ama Kasada var 190 ml para 150 ml faize koysalar en az 3 ayda 10 ml burdan yazar bakalým neler olacak...
Bence hammadde almýþ olabilir, bilançoda stoklarýn arttýðýný görebiliriz.ONEPLUS A6000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri