Arkadaþlar birçok form sayfasýnda herkes bir þeyler söyleyip duruyor yalnýz ben kendi bildiklerimi aktaracaðým hissettiklerimi düþündüklerimi... Yalnýz öncelikle þunu belirtmek isterim.. kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir þahsi görüþlerimdir...
Þimdi en dikkat çekici tarafý bana göre þirketin prim yapmamýþ olmasý bu bizim gibi yatýrýmý küçük yatýrýmcýlar açýsýndan çok deðerli... Sonra þirkete bakýyorum þirketin potansiyelini yaptýðý yatýrýmlara ya adamlar sürekli yeni hatlar açýyorlar makinalarý yenilediler bir arsasý vardý orayý onay alarak imarlaþtýrýp yeni fabrika kurulumu yapacaklar en önemli unsurlardan biri olan enerji giderlerini karþýlamak için güneþ enerji sistemlerini kurdular ve bir þey daha arkadaþlar açýp bakabilirsiniz araþtýrabilirsiniz borsadaki 700 civarýndaki þirketi tek tek irdeleyin.... Adamlarýn borcu yok tam tersi tersi nakitte 100 milyonlarý var.... Bu her þirkete ve o þirkete yatýrým yapan kura nasip olmaz.... Çaktýrmadan ayrýca yabancý oraný da artýyor bilginiz olsun.. Kendinize iyi bakýn en kýymetli deðerli þey saðlýktýr hoþça kalýn...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri