-
Arkadaşlar birçok form sayfasında herkes bir şeyler söyleyip duruyor yalnız ben kendi bildiklerimi aktaracağım hissettiklerimi düşündüklerimi... Yalnız öncelikle şunu belirtmek isterim.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşlerimdir...
Şimdi en dikkat çekici tarafı bana göre şirketin prim yapmamış olması bu bizim gibi yatırımı küçük yatırımcılar açısından çok değerli... Sonra şirkete bakıyorum şirketin potansiyelini yaptığı yatırımlara ya adamlar sürekli yeni hatlar açıyorlar makinaları yenilediler bir arsası vardı orayı onay alarak imarlaştırıp yeni fabrika kurulumu yapacaklar en önemli unsurlardan biri olan enerji giderlerini karşılamak için güneş enerji sistemlerini kurdular ve bir şey daha arkadaşlar açıp bakabilirsiniz araştırabilirsiniz borsadaki 700 civarındaki şirketi tek tek irdeleyin.... Adamların borcu yok tam tersi tersi nakitte 100 milyonları var.... Bu her şirkete ve o şirkete yatırım yapan kura nasip olmaz.... Çaktırmadan ayrıca yabancı oranı da artıyor bilginiz olsun.. Kendinize iyi bakın en kıymetli değerli şey sağlıktır hoşça kalın...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri