Alýntý Originally Posted by deva-i dert Yazýyý Oku
Dediklerinizden bir tek iþlerin artmasý konusuna kuþkuyla bakýyorum. Adet bazlý ambalaj satýþlarýnda geçen yýla göre azalma var.. Net satýþ rakamlarýnýn geçen yýla göre % 137 büyümüþ olmasý ürün fiyatlarýna yapýlan zamlardan kaynaklý. Sonuçta büyüme büyümedir denebilr, ancak benim için gerçek büyüme satýlan ürün sayýsýndaki artýþtýr. Ýnþallah onlardaki gerileme de düzelir. Hisse senedi portföyümün 1/9'unu ayýrdým BNTAS için ve satmadýðým gibi arada eklemeler de yapýyorum. teknik olarak ilk aþamada büyük çanak çizgisi olarak 4.98 TL ve sonrasýnda da çanak boyu kadar katlamasýný bekliyor olacaðým 6 ay içerisinde. Bu da kabaca 7.40 TL civarý benim için yarým yýl hedefi. Gerçekleþmesini umacaðýz. YTD.
Elimde olan baþka kaðýt hem usd bazýnda hemde adet bazýnda sürekli büyüyor ama hisse usd bazlý ya düþüyor ya da yatayda ...TL bazlý kar artýþýný birileri kullanýp götürebilir yada burasý kýsa vade usd bazlý yatay veya hafif düþen grafik oluþturabilir.

USD bazlý halka arz fiyatýnda diyebiliriz ama usd bazlý trend için 9 aylýðý görmek gerek