Bimekssssssss
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bimekssssssss
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þahsi fikrim BUCIM
bir kaç kere bulaþtým zor kaçtým ama bu çýkmayacaðý anlamý taþýmasýn. bucim le tanýþan bir insan bu soruya baþka hisse yazmaz diyorum
2. hissem de kesinlikle SNGYO (uzun vade yatýrýmcýsýnýn hali ortada, ki geleceðide pek parlak gözükmüyor)
allahtan ikisinden de erken kaçabildim bist nerelerde ama bu iki hisse evlerden ýrak
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Tumosan ve tskb
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GSRAY.
Gelmiþ geçmiþ en rezil hisse GSRAY'dýr.
Tarihin en yüksek bedellisini yapmýþtýr. % 10000.
galatasaray derneði tarafýndan, sportif A.Þ.'nin kaný vampir gibi emilmiþtir
LG-H525 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýflas holdingide fena deðildir hani...
Sabýr Taþý...
Mantýk sizi A noktasýndan B noktasýna götürür. Hayal gücü ise her yere.
1 - BIZIM ( Bizim Maðazalarý ) yýldýz holdinge baðlý yani sahibi Murat Ülker ,, bu hisse ve Ülker gurubunun tüm hisseleri ,,, berbat kelimesi çok hafif kalýr ,,,,
hisse o kadar kötü ki ,, anlatamam ,,, sakýnn lütfen merak edipte bulaþmayýn ,,,!! hisse ilk arza çýktýðý zaman 2011 yýlýnda 27 tl ve ardýndan 7 yýl içinde 6.5 tl'ye indirdiler ,,, tahtada alýþ ve satýþ arasýnda günlük çok büyük farklar var,, örneðin anlýk emirlerde satýþ 7.92 ,, alýþ ise 7.86 sürekli ,,
gün baþý ve sonu kapanýþlarý ,,, gün baþý + % 2 prim ,,, gün sonu -2 zarar ,,, yýllardýr bu taktiði uyguluyor..
hissenin geçmiþte yaptýðý tekniðine bakarsanýz , hangi hisse olursa olsun o hissenin iyi veya kötü niyetli olduðunu þýp diye anlarsýnýz ..
BIZIM hissesi Borsada çok çok kötü niyetli hareket eden hissedir... dolayýsýyla teknik hareketleri sizi yanýltmasýn ,,,, aldanýrsýnýz ,,,,
Tekniðe ve Temel'e uygun deðildir , ayrýca bilançolarý süreki büyük zarar yazýyor ,,,
2- Galip'in tüm hisseleri
Mepet :
Avtur :
Avgyo :
Metro :
Vangd :
üstteki 5 hisse ,, Galip'e ait ,,,, sadece aman ha diyorum !! asla asla bulaþmayýnýz !
þöyle düþünebilirsiniz ,, alýrým hemen satarým , sakýnn ,, aldýðýnýz gün hisse aþaðý ve kilitlediði an çýkamazsýnýz !!
Tekniðe ve Temel'e uygun deðildir
Yer Ýmleri