Belliydi bu 7.3-7.4 geleceði zaten.. Neyse buralarý dip yapmalý ve artýk zirveler geçilmeli..
Belliydi bu 7.3-7.4 geleceði zaten.. Neyse buralarý dip yapmalý ve artýk zirveler geçilmeli..
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Piramit satýyor gibi gözüksede, baþkasýnýn malý olabilir. Benim gördüðüm belli bir lotu satmayý kafaya koymuþ. Ay kapanýþý takas deðiþimi diyebiliriz
Naparsa yapsinlar benden lot alamaz daha, ismen de de ayný haltý yediler kaðýdý görüyoruz akgrt de kýsýtlama pýnar süt ten çok buna yarar dalga geçer gibi fiyatlamalar var piyasada
Yýlbaþýndan bu yana yabancýnýn sert çýktýðý bir hisse olmuþ akgrt,ilk 10 da BIST 100 hisseleri arasýnda,biraz bu ucuz kalmýþlýkta etkisi olsa gerek, Ekim ortasýndan beri bir patinaj piramit in hareketini net yorumlayamiyorum matriks kapalý bu ay, yanlýþ bilmiyorsam Perþembe den beri basýyor kaðýda,bu sabah al verip böyle mal çakmasý dediðim gibi þikayet etmelik manipülasyon resmen
Hafta içi 21 ila 5 arasý hafta sonu komple sokaða çýkma yasaðý.. Hadi bakalým þimdi ne halt yersen ye, martta temettü de görüþürüz![]()
Gerçekten de yatýrýmcý gibi yatýrýmcýlarýn olduðu Güzide bir hissemiz var, herkesin bakýþ açýsý benzer.. iyi kar eden ,dönemsel olmayan temettu veren , karýný enflasyon üstünde arttýran þirket ariyor herkes.. bende bu tanýma en iyi uyan Enerjisa ve akgrt var .. diðer þirketlerim Ereðli tavhl þiþe Tüpraþ dönemsel kaðýtlar. Bu tren mantýðýna göre ben özellikle dönemsel kaðýtlardan aldýðým temettulerle yeni Enerjisa akgrt benzeri þirketlere yatýrým yapmak niyetindeyim.. besten para kazanan anhyt ,avivasa gibi þirketler , Tuborg, aefes gibi gýda þirketleri ,ismen Info gibi aracý kurumlar ve bimas takibimde.. özellikle temelci arkadaþlar avivasa , anhyt karþýlaþtýrmasi yapabilirse mutlu olurum iyi forumlar
Yer Ýmleri