Ömer Bey çok teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ömer Bey çok teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://www.bloomberght.com/trafik-s...edecek-2270112
Trafik sigortasýnda 'tavan fiyat' 2021'de de devam edecek- bloomberght.com
Valla bunun þu salmalarýndan gýna geldi.
8.34 den 8.07 ye. Pes yani! Çok primlendi ya. Çok lanet bir kaðýtda ne edecen iþte temettüsü bol ve kar artýyor. Yoksa çekilmez. Fk 5.47 ve sudan ucuz.
Valla tarila kardeþ, info satmak istemezdim ama 5.97 çýkýþ yaptým, çok kýsa sürede kazandýrýnca prensibim satmaktan yanadýr ki %25 çok çok iyi idi. Tabi menkul kýymetlerden çýktýðým için ve info giderse diðer menkul kýymetlerde gider dedim iþmen 13.05 girdim, ama sonra gedik daha cazip geldi 13.07 iþmen verdik ama gedik alamadým. Brütmüþ! Ýnfo alam dedim alamadým, 5.88 di oda brüt! Elde nakit kalýnca kýsa vade akgrt bari girem dedim 8.11 çok uygun geldi. Kemik lotlara deðil mecburiyetten girdim iþmen gidince ve gedik info alamayýnca. Þu brüt iþleri kötü. Buradan çýkabilirsem bilmiyorum belki çýkmam deva kýsa vade al sata girerim. Akgrt valla geçen hafta beni çok umutlandýrdýydý sabahki t.e. ler ve 8.34 tepeden dönünce iþte tam fýrsat dedik ama bakalým.
Bilmiyorum böyle azar azar her girdiðim kazandýrýr mý acaba? Eggubde aklýmda. Belki bankalar , ben %1 den bile mutlu olan adamým
Yer Ýmleri