Ne kadar ucuz kaldý desek de garanti yatýrým alýmýyla 7,40-8,34 hareketi oldu kýsa bir düzeltme iyi gelebilir,güzel beklentiyi görenler geldikçe yeni hareketler olacaktýr beklemeye devam
Ne kadar ucuz kaldý desek de garanti yatýrým alýmýyla 7,40-8,34 hareketi oldu kýsa bir düzeltme iyi gelebilir,güzel beklentiyi görenler geldikçe yeni hareketler olacaktýr beklemeye devam
Hissede Tacirler.ýn yaptýðýna bakýnýz. Hisseden Milyon lotun üzerini 8,30 civarýndan topla/herhalde açýða aldý. sonra akþam olunca
7,98.kadar aldýklarýnýn 800/900 binini geri ver. Kalan 208.bin lotun maliyeti ise 8.97 olsun./ytd
https://t.co/ejGLuHWR5G?amp=1
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Bu kaðýt al sat kaðýdý deðil ama bugün extradan girdiðim akgrt leri 8.2 verdim saðolsun bana kafi. Aza kanaat eden birisiyimdir. Normalde asla almazdým ama ne bileyim listemde gözüme çarptý.
Robotlar saðolsun. Keriz avýný çok seviyorum. Sizlerin algoritmasýna.....
Günü 5-10 kuruþluk marjla geçiren kaðýt birden 25-30'a çýkardýysa son hazýrlýklarý yapýyordur, bence.. Yolcu yolunda gerek.. Güzel trade ettirdi ama bir dahakine malsýz kalýnabilir![]()
Xsgrt tüm hisseleri Ekim ortasýndan beri patinaj çekiyor, bakýyorsun endeks düþerken eþlik ediyor önden düþüyor, endeks çýkarken düþtüðü yere geri dönüyor, bekleyene kârý yok 1100 puandaki yerlerinde hepsi sektörün sýkýntýsý da yok hepsinin iþi gücü yerinde
Yer Ýmleri