Temettüye biþey kalmadý, 22 mart
Temettüye biþey kalmadý, 22 mart
16 martta da genel kurul var.
Özellikle dikkat edilmesi gereken sigorta þirketlerinin hareketleri. Diðer sigorta þirketlerinin kötü performans gösterdiði noktada bizim kaðýt pozitif görünüyor. Tabi bunda temettü tarihinin yaklaþmasýnýn etkisi de var. Günlük derinlikten takip ediyorum. Satýþlar bir þekilde karsilaniyor. Tek sorun 3 aylik donemde 90 li kademelerin sat noktasi olarak belirmis olmasi. O bolgeye bu hafta yerlesilip satislarin karsilanmasi beklentim 96 noktasi ustu kapanis cok pozitif olacak. Hacimle beraber 9 lara veda ettiðimiz bir hafta olur inþallah.
Bu hafta 9.90 dan kýsacýlara sattýrýp terste býrakarak 10.00 ve üzeri fiyatlar beklenebilir,yapmasý gerekir tabi tahtacýnýn biraz heyecan katmasý lazým
Böyle borsa olmaz olsun yahu
Deli para kazanmýþ ve kazandýðýný daðýtacak þirket 10 kuruþ yukselse ne yukselmese ne
Zarar içinde yüzen THY bile tavaný gördü geçen hafta yüzde 8 le kapandý
Neymiþ salgýn bitecek turizm baþlayacak.
Gözden kaçan Avrupa'da yaþlý kalmadý turist olarak gelecekler vefat etti yada evinden çýkamayacaklar
Hadi THY devletin güvencesinde
Daha olmadýk ne hisselr prim yapýyor her gün
Daha yüzde 5 yaptý diyemedik gitti sigorta sirketlerinde
Yazýklar olsun
Aynen katýlýyorum. Bugün bank of yine satýcý. Bense trade e devam. Ama harbiden sýktý. Biri de gelip el atsa þu kaðýda artýk. Montan alýþ gelmiyor hep ky. Is bankasý sahip çýkýyor kaðýda gördüðüm o.
Ne kaðýtlar var ya da 5 6 yapmýþ satýþ geliyor Endekse týnlamýyor bile. Bizimki azýcýk kýzarsýn da düþeyim diye bakýyor. Ilginç. Böyle bir deðerin farkýna varýlmýyor olmasý.
Yer Ýmleri