Allaha çok þükür yine tuttuðum dal kurudu.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hep soyluyorum bu sirket yatirim gelirleri giderlerini asmadigi surece boyle supriz bilanco aciklayamaz yine zarar etmis o kalemde 14 milyon zarar.Biz mesela yatirim icin napiyoruz gelirleri artirmaya giderleri de olabildigince kismaya calisiyoruz bunlar durum tam tersi neyse soylenecek baska birseye gerek yok olan oldu.Yatirim tavsiyesi degildir...
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
Temettüyü alalým da, aldýktan sonra o miktarda hisse deðeri eksiliyor. Bize kar büyümesi veya yeni bir hikaye lazým..
Valla beyler prim üretimi o bu artmýþtý ya, biz sigorta sektörü karlarýný analiz edemeyen kör yatýrýmcýlarýz. Ama forex ortalamasý mýydý garanti 85 milyon dediydi, adamlar bu sigorta iþini biliyor, hah dedim artý eksi 5 milyon gelecek, bilemedin 10!
Yani prim üretimleri artýþý hiçe gitti. Ama elbet toplanan bu primler bir gün sürpriz kar getirir( tabi bize , yoksa garantideki vatandaþ kimse þak diye biliyor maþallah)
Ben þirketin ise kar artýþlarýný istisnasýz gelecek seneki hedeflerde tutturduðunu gördüðüm için ( %10-20) demiþlerdi. Gene ölüsü %10 artýracaklardýr. Þirkete inancým tam. Tabi bari 80 geleydi, böyle 75 milyon sanki az gibi geliyor insana ama düþünün bir çeyrekte 25 kuruþ kar yazmýþ ve %70 daðýtýyor, 17 kuruþ cepte bile!
Satacak deðilim, bu kaðýda nedense müptela olmuþum. Benim kiralýk tükaným burasý. Akgrt nin caný saðolsun,kiracý huysuz çýktý!!!
Ayrýca geçen sene,sadece 2.çeyrekte 170 milyon kâr açýkladýðýnýda hatýrlatmak isterim. Finansal özgürlüðe ulaþabilmek için dogru adres olduðunu düþünüyor ve akgrt tek geçiyorum. Ayrýca 306 milyon sermayesi olan bi þirket için ilkçeyrekte 75 milyon kâr hiçte kötü deðil.
Saygýlar bol kazançlar dilerim sevgili ortaklarým.
Yer Ýmleri