Ceketimi bulamýyorum sevgili dragon.
Ceketi kaptýrdýk lakin donum hala duruyor. Umarým spek gözünü bizim dona dikmez. Aþþada 6,95 deydirirse donda gitti demektir
Toplanan primler yüzde 22 artmisken.faizler rekor duzeydeyken.yari açýk yarý kapalý bir 3 ay gecirmisken.ozel saðlýk sigortalarýna talep artmisken.biz nasýl karda düþüþ yaþadýk.Sigorta bilançosundan anlayan arkadaþ varsa açýklayabilir mi)
Tursg gayet iyi kar post etmiþ, bizimki gerçekten þaþýrtýcý oldu.
Bilançonun 28 akþamý çok geç saatlere býrakýlmasýndan belli oldu zaten iyibir ilkçeyrek gelmeyeceði. Bilançodaki giderlerin doðru olmadýðýný düþünüyorum. Çalmak için baya zaman ve emek harcadýklarýný düþünüyorum. Özellikle yabancý ortakta artýk yönetimde söz sahibi deðilken bu SA lar için kaçýrýlmayacak bi fýrsattý. Onlarda kaçýrmadý zaten. Bunlar benim þahsi düþüncelerim. Böyle bi dönemde,üstelik þirket rakamlarý büyüme gösterirken bu bilançoya inanmak ancak kendime olan saygýnlýðý kaybettirir. Ben inanmýyorum. Ya bunlar hýrsýz SA...
#AKGRT
*OYAK YATIRIM, AKSÝGORTA ÝÇÝN HEDEF FÝYATINI 11,97 TL'DEN 10,26 TL'YE ÝNDÝRDÝ, TAVSÝYESÝNÝ 'ENDEKS ÜSTÜ GETÝRÝ' OLARAK KORUDU
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri