son bir aydýr ilk kez Yatýrým Fonlarý Cüzzi de olsa alým tarafýnda..Bu durum zaten 6.68 den gelen tepkiyle kendini gösterdi.. satýþlarý keserse çok kýsa sürede verdiðini geri alacaktýr.
son bir aydýr ilk kez Yatýrým Fonlarý Cüzzi de olsa alým tarafýnda..Bu durum zaten 6.68 den gelen tepkiyle kendini gösterdi.. satýþlarý keserse çok kýsa sürede verdiðini geri alacaktýr.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Ben yeni alým için yatýrým Fonlarýnin satýþlarýný takip ediyorum.. Malum tahta zaten sýð bir tahta, alým fýrsatlarý her an verebilir. ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Geçen sene bu vakitler Anhyt ve Akgrt ayný fiyatlardaydi.. . %50 fark oluþtu..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu sebepten olabilr mi? Acabahttps://www.youtube.com/watch?v=Cj5Hm88ZpRs
Yer Ýmleri