Hisse 3.72 deki 200gho ya takıldı geri geldi, şimdi güç topluyor, %23,60 daki 3.53 fibo direncini geçti, sırada %38,20 fibo direnci 3.88 var, orayı da geçerse %50 fibo ve %61,80 fibo hedefleri var, 4.85 leri görür mü? bekleyip göreceğiz, yatırım tavsiyesi değildir.
Sabanci madem bu hissenin %31 ini 220 milyon USD ye satmis taaa 2011 yilinda, şimdi tamami 150 milyon USD civari anca ediyor, canı gidiyordur hisse bu fiyatlarda ya, Ageas da aynı şekilde, aq biz aldık %31 ini 220 milyon USD ye, şimdi hepsi 150 milyon USD, almak için can atıyorlardır, ama 2 ortakta birbirinden habersiz gizli iş yapmazlar, bunlar ne yapabilir? hisse geri alim yapabilirler, çağrı yapabilirler, birşeyler yapabilirler.Yatirim tavsiyesi değildir.
Bir arkadaşım demişti hisse en az 10 TL.eder diye, o zaman inanmamıştım, 2011 yılındaki satış tutarina bakınca ve şimdiki piyasa değerine bakınca ve 2011 deki rakama göre şu an 1/5 gibi bir değerden işlem görürken 10 TL.eder diyen arkadaşıma bu nedenle hak verdim, 10 TL.eder veya etmez ama şu kesin şimdiki piyasa değeri 150 milyon USD, 2011 yılındaki yapılan devire göre sirketin tamamı 709 milyon USD,
Tek diyeceğim sabancı hissene sahip çik, Ageas hissene sahip çık,
Akgrt yönetimini Sabancı aldı diye biliyorum Rekabet kuruluna başvurarak.
İş bölümü parçalanması mı yaşandı acaba ? Kredili hayat poliçeleri bence pastanın büyük kısmı net kar aşamasında.
Akbank Aksigorta ya ağırlığını vermiş olsa kredili Hayat poliçesi olarak net kar katlanması içten bile değil gibi.
Arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi ?
Akbank kredi başvurularında Hayat sigortası poliçesi Agesa adına.
Aksigorta bu segmente bulaşmıyor mu yoksa Hayat poliçesi kesiyor mu.
Kap gönderisinde ki primlere baktım kredi adı altında primler gözüküyor ve aylıkta düşüş gerçekleşmiş poliçe tutarında.
Eğer hayat sigortası poliçesi kesiyor ise Akgrt Sabancı gurubu bilinçli olarak agesaya mı yönlendiriyor Şube poliçelerini.
Kafamda deli sorular Agesa nın Ortağı Aksigorta nın ortağı ile aynı ama Agesa net karı çok iyi iken Akgrt son çeyrekte berbat geldi.
Sebebi bu olabilir mi yani kredili hayat poliçeleri ? Daha önceleri Akgrt mi kesiyordu acaba kredili hayat poliçelerini.
Bilinçli olarak Agesaya yönlendirme mi yapıldı ?
Yapı kredi ilk çeyrek tahminini paylaşmış...
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri