Fibo ya göre 5,08 görünüyor.
Desteði zaten 0,35 dolar cent. O da yaklaþýk 5 lira gibi.
TABÝ OLUR DEMÝYORUM. Grafiðimdeki teknik noktalar bunlar.
Fibo ya göre 5,08 görünüyor.
Desteði zaten 0,35 dolar cent. O da yaklaþýk 5 lira gibi.
TABÝ OLUR DEMÝYORUM. Grafiðimdeki teknik noktalar bunlar.
Yatýrýmcý sunumlarýnda hedef 1 milyar dolar piyasa deðeri yazdýlar yazdýlar ama gercek 100 milyon dolara dogru gidiyor. yinede uzunda bir sýkýnta olcaný sanmam.ytd.hayýrlý geceler.Allah saðlýk versn para hep kazanýlýr moraliinzi bozmayýn.
Sektör, þirket özelinde güzel geliþmeler olmadýkça toparlanmasý zaman alýr gibime geliyor, 1.dönem verileri evet görmek lazým. Þurasý diptir, ekstremdir demek çok doðru deðil ki oralarda en fazla tepki yapar gibime geliyor.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Roketleri açtý, bakalým tepkisi nereye kadar olacak...
Yaw amma ballý adamým , kýsa günlerin karý yapsam iyi olacak.
traktör bir sene temettü es geçti yerin dibine geçirdiler(dibin dibine vurdular) sonra bir rüzgar tutana aþk olsun, karada temettü görünene kadar bunda herþey olur, tabi bazýlarý önden haberli olur takaslarý iyi yorumlayan ekmek yer gibi geliyor bana.
Aynen öyle. Sanki zarar etti battý þirket. Adamlar kârlarý azalsa da 180 milyon TL kâr etti geçen yýl döviz artýþýna raðmen. Sermayeyi saðlamlaþtýrmak için de %100 bedelsiz yapýyor. Þimdi daðýtsa 38-40 kuruþ temettü daðýtýr. Bu gelecek yýla kalacak. Zamanýnda 25 TL'den TTRAK toplarken millet 5 TL'ye düþecek diyorlardý.
Bakalým var bir hayalimiz. Bölünmüþ halinin yýllýk 1 TL temettü verdiði günleri de görürüz inþallah.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Yer Ýmleri