O bence insider info süsü verilen, ky korkutma kaçýrma mal kapma oyunu. Deðilse kesinlikle suç insider info. Ama dediðim gibi hiçbir rasyo tutmuyor, bu çok büyük patlayacak. YTD. Sallýyorum.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Çalý arkasý ahalisi çoðaldý 1 üye 11 ziyaretçi, bunlar gömlekçiyse yedirmez caným bilginiz olsun. Uzun atlamacý olacaksýnýz yada satýp dolar alýp hayaller kurmayacaksýnýz. Ytd. Sallýyorum.
Esas insider info cuma satýþýnda oldu, hafta sonu kkm ile ilgili bilgi bazýlarýna gitti önden. Þimdi iþkillenecekseniz yarýn ki merkez bankasý kararý yine bazý kodamanlara mý uçtu? Eðer öyle birþey çýkarsa ülke ve yönetimi hakkýnda bütün umutlarým biter. Bu ülke dýþýndan ve kurumlardan sallýyorum. YTD. Sallýyorum.
1 üye-207 ziyaretçi wowwwww. Gözlerime inanamýyorum.
Bistteki bugünkü satýþ ayný þeyi bendede uyandýrdý,acaba dedim akbabalar habermi aldý diye merkezden biseymi çýkacak diye düþündüm, tabi bu benim fantazim bakalim..
Y.t.degildir
Ne olursa olsun tüm geliþmeler tahta yönünde sadece ky çok, biçmek için büyük makaslar yapýlýyor, bugün tavan olursa tekrar þaþmam, ve gün gelecek tavan serisine baðlayacak. YTD. Sallýyorum...
Acý çekmezsen kazanç saðlayamazsýn:
https://www.youtube.com/shorts/VM5I-3iEttw
züke züke gidecen tavana, züke züke...
Yer Ýmleri