Ak sigorta güzel kâr açýkladý, aynen yola devam)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilanço iyi Bu düþüþ neden
bir arkadaþ twitter da þöyle demiþ 2.çeyrekte kimse araç kullanmadý kaza olmadý þirket adýna gider olmadý bilançonun iyi gelmesini buna yormuþ yani normalde bu kadar yüksek olmazdý demek istemiþ bir de ben ilave yapayým bence kamudaki birleþme ile acaba pazar payýnda kayýp yaþar mi çekincesi var yatirim tavsiyesi degildir
-%7 nedir ya bu kadar düþtü hiç ayný gün içinde %7 çýkmadý ki düþerken freni patlamýþ kamyon gibi iniþ aþaðý geliyor.
Temmuz ayýnda kredili konut satýþlarý %1000 artmýþ temmuzda araç satýþý geçen seneye göre %350 artmýþ sonuçta evlere dask hayat sigortasý konut sigortasý otolarada kasko sigorta yapýlýyor inþallah 3.çeyrek için olumlu olur. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar en ucuz araç sigortasý ak sigortada.
Geçen aylarda aracýmýn sigortasý bitti sigortacýyý aradým bu bilgiyi vermiþti. Doðal olarak araç sigorta kýsmýnda tercih ak sigorta yönünde.
Benim için bu bilgi yeterli
Araç satýþlarý keza ortada ve sene sonuna kadarda bu þekilde gidecektir.
Sessiz sedasýz keyifle ak sigortada ortaklýðýma devam ediyorum.
Piyasa saçma sapan düþük fiyatlar teklifinde bulunuyor, o aralarda nakdim var ise alýmýmý gerçekleþtiriyorum.
Kaliteli þirket, temettüsü iyi, bilançosu iyi, iþleri yolunda.. Daha ne olsun ki [emoji2369][emoji1]
Saygýlar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Takaslarda bakarsanýz hisse neden düþüyor görürsünüz. Citi denen ecnebi banka son 3 ayda 19 milyon son 1 ayda da 10 milyon hisse satmýþ. 37 milyondan 18 milyona düþmüþ. Hala da satýyor Bu gavurun satýþý durmadan hisse zor baþýný kaldýrýr..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Yer Ýmleri