Kimse yokmudur ? Selam herkese bu arada.
Kimse yokmudur ? Selam herkese bu arada.
Var bekliyoruz
Prim üretim rakamlarý güzel aslýnda geçen yýla göre Aðustos prim üretimi %25 artmýþ. Ayrýca geçen sene eski yýllara göre oraný düþürerek %55 kar daðýtýmý yaparak 66 kuruþ brüt temettü verdi. Ben bu sene hem kar arttýðý için hemde temettü daðýtým oranýný arttýracaðýný düþündüðüm için minumum 1 TL temettü bekliyorum. Yani buralardayýz.
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde katýldýk aranýza sanýrým pek muhabbet dönmüyor burada.
Þirket Duyurularý: #Aksigorta (#AKGRT 2020 Aðustos ayýndaki toplam prim üretimi bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %25 oranýnda artarak 373,1mn #TL'ye yükselmiþtir. Kara araçlarý sorumluluk hariç toplam üretim ayný dönemler itibarýyla %33 oranýnda artarak 229,7 mn TL olmuþtur.
Yukarýdaki açýklamayý Twitter.den okumuþtum.Bilgi için aktardým...
Dün evimin DASK sigortasýný yeniletmiþtim. Dairem.120.m2.
Önceki yýl sigortamýn tutarý 248.38.tl.sý idi.
Þimdikine baktým 311.80.tl. olmuþ.ödedim.
Aradak fark...311.80 / 248.38 = %.25.53
Dikkat ederseniz prim artýþ oraný Agustos/2020 ayýnýn artýþý kadar. Benim poliçemin artýþý da %.25 ama Eylül.den itibaren
dolayýsýyla artýþ oraný bana göre iyi.
Hisseyi baskýlýyorlar ama þuan toplam -8.806.lot olarak görülüyor. Alan/veren kendileri.
Bekleyin alýrsýnýz. Sizin gördüklerinizi artýk yatýrýmcý da görebiliyor../ytd..
sevgili ortaklar 10 eylül günü saat tam 12 de bizi de anhyt hissesini de ayný anda aþaðýya bastýlar grafikte görebilirsiniz ama tursg falan etkilenmedi. bu ayný anda oluþan ani satisin sebebini anlayan var mi? sektörle ilgili bir durum muydu?
https://t.co/paPt11qjeo?amp=1
Þirketin 10.11.9.2020 tarihleri arasý pastasý..
Günlük açýlýmý..
Satýþ/ 10.Eylül.....Vakýf yat.....157.495/7.25...........Ýþ yat....96.665/7.27
Satýþ/.11.Eylül.....Ýþ yat...........92.333/7.32...........Merill....55.964/7.31
Görüldüðü üzere hissede fazla bir çýkýþ yok. Sanýrým teknik olaraktýr.
Neticede Ýþ yat. hisse için yýlsonuna göre 9.10.tl.
Oyak yat.da yýne yýlsonuna göre 9.30.tl.lýk hedefleri vermiþlerdir. Dask sigortalýsý yenilediði poliçesinde %.25 fazla ödeme yaptýðýna ülkemizde de deprem korkusu olduðuna göre yapýlan ve yapýlacak olan poliçelerle bu oran dahada yüksek olacaktýr diye beklerim.
Neticede ben temettü beklentisi de yüksek bir hissede oldugumu düþünüyorum./ytd..
Yer Ýmleri