çok sert hareketler görülüyor...bir anda 7,51 den 7,47 lere ....ordan da hýzlýca 7,55 lere çýkýyor...boðalar çok iþtahlý...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
koptu gidiyor...![]()
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu gözler 7,65 i gördü....![]()
7,50 direnci aþýldýðý anda iþlem hacmi çok yükseldi...yani bu direnç güçlü bir þekilde aþýldý...aðýrlýklý ortalama 7,48 oldu kapanýþ ise 7,57...alýcýlar çok iþtahlýydý...aylardýr süren ve dar bir aralýðý hapsedilen aksigorta bu baskýdan kurtuldu..sürekli hisseyi 7,45-50 aralýðýndan güçlü satýþlar yaparak döndüren güçler artýk alýþ seline karþý duramadýlar ve ellerindeki lotlarýn önemli bir kýsmýný kayýp ettiler...
aylarca süren baský hissenin daha da toplanmasýný saðladý...buda olasý çýkýþýnýn çok güçlü olacaðýný iþaret ediyor...bir kaç seferdir de dediðim gibi aksigorta bu yýl rekor kar açýklayacak bu yüzden de temel ederi çok yukarýlardýr ...ilk etapta 10,00-13,00 aralýklarý olasý gelecek iyi bilançolar için makul olacaktýr....
aksigortanýn çýkýþ trendine girmesi onu olasý kötü endeksten de pozitif ayrýþtýracaktýr...benim bilgi ve tecrübelerim bunlarý bana söyletiyor....bu günkü kapanýþ ve hareketler hissenin yeni bir çýkýþ dalgasýna girdiðini ve bu çýkýþlarýnýn devam edeceðini gösteriyor...
Size katýlýyorum sayýn keko. Geçen sene %55 vererek 66 kuruþ brüt temettü verdi ilk 6 ayda %54 civarýydý sanýrým kar artýþý yani %80 civarý daðýtým yapar ve kar yýl sonu bu artýþ hýzýyla devam ederse 1.5 tlye kadar çýkabilir. Bu sene bistte temettü verimi en yüksek olan hisseler den olma ihtimali herþey güzel giderse bencede yüksek.Bu kadar uzun süre yatay ve ucuz kaldý ilk kýpýrdamayý yaptý inþallah devamý gelir. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merill linch 788 bin sattý durumu bu. Alýcýlar kapýþ kapýs aldý. Birazýný çýkartýp vesbe alacaktým, düþündüm taþýmdým gerek yok. Neki elim gitmemiþ, sonraki hsreketleri görünce doðru yaptýðýmý anladým. Ben türkiye sigorta sayesinde artýk 1 tane sigorta var, pazar payýný srtýracaðýný düþünüyorum. Neki birleþtiler. Böyle bir günde kapý gibiydi, maþallah. Tüm sigortalarýmý ak sigorta ysptýrýcam, allianzdaydýk, hissemiz kazansýn.kazýk atsanýz bile mutlu olacaðým çünkü öünkü akgrt sigortalarýmý ödeyeceko bu derken 2 3 bin tllik tüm sigortalarýn akgrtye.priminiz artsýn.
![]()
Yer Ýmleri