Bu nasýl bir hisse nasýl bir yatýrýmcý grubu anlamak zor. Kar belli piyasa deðeri fiyatlamýyor bir türlü.
Bu nasýl bir hisse nasýl bir yatýrýmcý grubu anlamak zor. Kar belli piyasa deðeri fiyatlamýyor bir türlü.
c grubu hisse statusunde iþlem görüyor...yeknosa gibi batýkmý diye düþünüyorum ama deðil ..piyasadaki bir çok sigorta þirketi ile görüþtüm aksigorta için batýk olmadýðýný kesin olarak söylediler..gerçi artýk sabancý hisselerinin neredeyse holding dahil tamamý batýk statüsünde iþlem görse de bu endekste en azýndan 3,50 lerde olmasý gerekirdi ..bakalým belki endeks 110 lara gelince 3,15-3,16 larý görürü verir çýkarýz bi daha da herhangibir SA alýrSAm....ytd...
bu arada ak yaýrýmýn satýþta ilk sýrada olmasý da iðrenç bir durum sakýp aða mezardan çýksa bu güleri ve diðer kýzlarý boðar...ytd..
Garanti dönüp almýþ.
Delta malý azalttý ama ak ve credite gelmiþ.
30 Ekim'de bilançosu gelecek , 3.180 gören kaðýdý zorla 3.110 kapadýlar.
Haluk Dinçer'in parasý bitti yoksa gelirdi.
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Öyle bir sigorta þirketi düþünün ki arkasýnda ülkenin en büyük holdingi ve dünyanýn sigorta devi var lakin borsa performansý hak getire!!!
Yönetim kurulu baþkaný hisse alýyor olmuyor,
Genel müdür roadshow diyor, yenilik diyor olmuyor,
Sektörel ve teknolojik yeniliklere öncelik ediyor olmuyor,
Sektörel zarar kalemleri ayýklanýyor olmuyor,
Sektörün en büyük ýzdýrabý trafik poliçelerinde þirketler lehine düzenleme geliyor olmuyor,
Geleceðe yönelik beklentiler adý altýnda yýllýk edeceði karý bile açýklýyor olmuyor,
2016 yýlýnda temettü vermeyip geçmiþ yýl karlarý ile geçmiþ yýl zararlarý sýfýrlanýyor olmuyor,
Üstelik halka açýklýk çok az olduðu halde.
Bakýn dolar bazýnda zirvesine endekse ne dediðimi anlayacaksýnýz.
Bir de hakim hissedarlar 15 Temmuz'dan sonra ortaklaþa hisse alacaðýz diye KAP'ta duyurup aylar sonra sebepsiz yere vazgeçtik demezler mi...
Her yükseliþin bir zamaný var arkadaþlar. Aceleci olmayýn.![]()
Yer Ýmleri