haftalýk takas
Temettü geçti yerinde sayma geri basma hareketleri yapýyor sanki. Fabrikalar durmuþ, ne zaman açýlacak belli deðil tavanlar gidiyor. Sigorta þirketleri pandemi gideri oluþturmuþsa da ülkemizde tamamlayici saðlýk sektöründe bir farkýndalýk yada pazar oluþuyor bu vesileyle. Bir iki ay trafik durma noktasýna gelmiþ kaskolarda gider durur, dükkanlar kapalý sigorta sayýsý düþer ama risk de durma noktasýna gelir bilemiyorum bana bu iþten kârlý çýkarlar gibi geliyor uzun vadede, hayýrlý iþler olsun diyelim ne olacak görelim kaðýtta hacim yok denecek kadar az
Bugün kaskocum aradý. Ev kaskosu. Dedim neyim var bi ev araba. Pandemi ortada. Ýnsan birþey kaybetmek istemiyor, eldeki gitmesin. Ev daský, ev kasko en yüksekten ysptýrdým. Bide böyle düþünün. Sigorta olmazsa olmazdýr. Nokta. Kaskocu resmen kitlese de insan güvence istiyor.hiç piþman deðilim, herkeste böyle düþünecek. Ýnsanlar araba kaskoda yapacsk. El mahkum. Demedi demeyin. Devlet saðlýk iþinin bir kýsmýný sigorta þirketlerine devredebilir.
Bu þirketin deðerini bilin.
Saygilar.
https://gazetebanka.com/m/ekonomi/ts...zde-h6189.html
Saygýlarýmla
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri